Filter op:
Categorie√ęn
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Framery

Wil je rustig werken in drukke omgevingen? De oprichters van Framery hadden hetzelfde probleem, collega’s telefoneerden luid en de concentratie was ver te zoeken. Met Framery kwamen zij tot de oplossing van akoestische belcellen.

Akoestische oplossing

De producten Framery zijn gemaakt om een elementaire rust met privacy te hebben. Voor telefoongesprekken is de¬†Framery O telefooncel¬†een perfecte oplossing. Kruip in je eigen ruimte die afgesloten is van de drukte. Er zit een geluiddempende functie in de meeting pod samen met een¬†ventilatiesysteem. Dit cre√ęert een frisse en nette werkomgeving. De¬†Framery Q¬†is gemaakt om een rustige werkplek te hebben, waar je met twee mensen meetings of brainstormsessies in kan hebben. Deze ruimte biedt privacy wat leidt tot concentratie en meer werkvermogen.

Offici√ęle dealer van Framery

Ben je op zoek naar een specifiek product van Framery? Wij zijn offici√ęle dealer van Framery en kunnen de hele collectie leveren. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08:30 ‚Äď 17:00 uur. Neem contact met ons op via: contactformulier of ¬†020 635 24 40.