Filter op:
Categorieën

Fredericia: eigentijdse ontwerpen van morgen

De Fredericia meubels zijn eigentijds, maar ook zeker tijdloos. Fredericia bewijst al sinds de oprichting dat het mogelijk is. De ontwerpen zijn functioneel en hebben een eenvoudig ontwerp, dit in combinatie met de goede kwaliteit maakt het zo’n geliefd merk.

Børge Mogensen voor Fredericia

Børge Mogensen werd in 1950 aangesteld als hoofd van de designafdeling van Fredericia. Onder zijn leiding werden vele stoelen ontworpen die vandaag de dag nog steeds popluair zijn en geproduceerd worden. Neem nu de Fredericia Søborg Chair. De ronde rugleuning van deze houten stoel zorgt voor urenlang zitgemak. Dit is ook de reden waarom je deze stoel vaak in hotels, restaurant en cafés ziet staan. Ook de J39 Chair is een ontwerp van Mogensen. Deze stoel wordt ook wel ‘The People Chair’ genoemd vanwege zijn eenvoudige uitstraling en het tijdloze en functionele design.

Fredericia Deens Design fauteuils en banken

De No. 1 serie was de eerste bankencollectie van Fredericia. Wederom was het Børge Mogensen die met deze succesvolle lijn kwam. Hij combineerde een harde en scherpe vorm met een zacht en intiem karakter. Dit zorgt ervoor dat de No. 1 banken en fauteuils in diverse ruimtes past.

Fredericia hospitality projectinrichting

We haalden het eerder ook al aan: de banken, stoelen, fauteuils en tafels van Fredericia zie je vaak terugkomen in hotels, restaurants en cafés. Ben je op zoek naar geschikt meubilair voor een project in de horeca branche? Dan kunnen wij dit Deense designmerk absoluut aanraden. Wil je eerst wat inspiratie op doen? Bekijk dan de hospitality inspiratie pagina vol met blogs, interieurstijlen en projecten die wij in de horeca hebben gedaan.

Officiële dealer Fredericia

Ben je op zoek naar geschikt meubilair voor horeca interieur? Of heb je grote aantallen nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een scherpe offerte. Ook voor professioneel en deskundig advies helpen onze projectinrichters graag, je kunt hen bereiken via: contactformulier of 020 635 24 40.