Filter op:
Categorieën

Freifrau furniture

De Duitse zitmeubelfabrikant is opgericht in 2012. Sindsdien ontwikkelen zij duurzame en hoge kwaliteit zitmeubels die tijdloos zijn. Bij de ontwikkeling van de design stoelen en banken wordt er niet alleen gekeken naar het ontwerp, maar ook zeker naar de functionaliteit en de behoefte van markt. Dit betekent dat de design zitmeubels van Freifrau aan hoge eisen voldoen. Zij werken met bekende ontwerpers en nieuwkomers wat zorgt voor een diversiteit aan designs.

Freifrau Leya collectie

De collectie van Freifrau bestaat uit stijlvolle, elegante, functionele en voluptueuze meubels. Neem nu de Leya collectie. De designs zijn elegant en bij het zien van de Leya stoelen is zitten het enige wat je wilt. Door de vele mogelijkheden in kleuren, materialen en onderstellen kun je alle kanten op. Combineer de diverse modellen voor een speels resultaat. Of je nu op zoek bent naar een barkruk voor de horeca, een stapelbare stoel voor de vergaderruimte of een lekkere loungestoel voor in een wachtruimte… de Freifrau Leya collectie heeft het allemaal. Er is zelfs een schommelstoel, zoals op de foto hiernaast zichtbaar is.

Freifrau Amelie collectie

De Amelie collectie van Freifrau heeft verfijnde details en is erg veelzijdig. Als je naar de stoelen kijkt zie je vrouwelijke elegantie, maar toch kan de stoel ook stoer ogen. Ook hier is het namelijk mogelijk om te kiezen uit diverse afwerkingen en onderstellen. Kies uit diverse stoffen en leer en creëer zo de stoel, barkruk, fauteuil of bank waar je naar op zoek was.

Officiële dealer Freifrau

Ben je op zoek naar stijlvolle stoelen, fauteuils en banken? De zitmeubels van Freifrau zijn modern en stijlvol en passen daardoor in diverse interieurs als hotels, kantoorpanden, wachtruimtes etc. Op basis van grote aantallen kunnen wij scherpe offertes aanbieden. Voor inspiratie op het gebied van hospitality of office kun je hier klikken. Voor professioneel en deskundig advies kun je onze projectinrichters bereiken via: contactformulier of 020 635 24 40.