Filter op:
Categorieën
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Gazzda is Thuiskomen

De producten van Gazzda staan voor ‘thuiskomen’. Dit gevoel probeert het merk in al hun producten terug te laten komen door veelal met materialen te werken die door de natuur zijn gecreëerd; zoals eikenhout, wol en katoen.

De roots van Gazzda liggen in Bosnië en Herzegovina, waar ook de werkplaats te vinden is. De rijke cultuur van het land samen met de geweldige natuur zorgt voor de unieke visie van het merk: Light, Smooth en Naturel.

Muna stoel

Muna is de bekende handgemaakte stoel van Gazzda. De stoel is zo gemaakt dat het lijkt alsof ‘ie uit één stuk hout komt. Door de fijne nabewerking heeft de stoel een zachte look en feel en dankzij het tijdloze design plaatst je ‘m eenvoudig in elk interieur. Kies voor de natuurlijke witte of zwarte houtskool nabewerking om een statement te maken.

Fawna sofa

De Fawn sofa is een unieke één-, twee- of drie persoons sofa met stevige kussens. Perfect om even tot rust te komen, een fijn gesprek te hebben of een telefoontje te plegen. De kussens van de Fawn zijn verkrijgbaar in stof of leer, voor een eigen unieke look en feel.