Girsberger

Girsberger is een Zwitserse design stoelenspecialist. De missie van het bedrijf is: een goede basis voor de toekomst. Met het eerste patent, die zij kregen met de draaistoel van type 111, ontstond de grondslag voor vele ontwikkelingen. Het belangrijkste uitgangspunt van Girsberger is de functionaliteit van het product. De nauwkeurige productie en het gebruik van de ambachtelijke traditie moet leiden tot een praktisch design met een lange levensduur.

 

Wij hebben onder andere de Yanos bureaustoel opgenomen in de collectie, maar wij kunnen de gehele Grinsberger collectie bestellen. Mocht je interesse hebben in een ander item uit de collectie, neem dan contact met ons op via 020-6352440 of info@interiorworks.nl.

Girsberger
  • Naam
  • Prijs
  • Nieuwste
  • populair
van 4 artikelen
  • Naam
  • Prijs
  • Nieuwste
  • populair
van 4 artikelen

Misschien vind je

deze producten ook leuk

Afbeelding
Vitra Design merken
naughtone Polly barkruk
naughtone
naughtone Polly barkruk € 525,00
Enstablished & Sons Stack kast
Established & Sons
Enstablished & Sons Stack kast € 4.562,00
Dirk vander Kooij Dutch Design merk
Diesel by Moroso Design merk
New Duivendrecht Carry On kandelaar
New Duivendrecht
New Duivendrecht Carry On kandelaar € 59,00

Girsberger stoelen Grisberger Ergonomische Kantoormeubels

Girsberger is in 1889 opgericht in Zurich door Johann Heinrich Girsberger. Op 23-jarige leeftijd begon hij met de productie van borduurramen, houten schalen en onderstellen van tafellampen. Het was pas achter jaar later, in 1907, dat Girsberger het eerste zitmeubel ontwierp. Dit was een in hoogte verstelbare pianokruk. De voorloper van het model waar zij in 1910 het eerste patent mee verkregen. Draaistoel type 111 had een mechaniek met een traploze hoogteverstelling en een eenvoudige bediening. Ondertussen is de derde generatie Girsberger aan de leiding. Het bedrijf ontwikkelt en produceert kantoormeubilair, design meubilair zoals loungestoelen en fauteuils en customized meubilair.

Girsberger ergonomische kantoormeubels 

Een goed meubel maken dat jarenlang mee kan, dat is het einddoel van het bedrijf. Om dit voor elkaar te krijgen moet je hoge eisen stellen aan het design. Het langdurige en moeizame proces moet er voor zorgen dat de vorm en functie optimaal in elkaar opgaan. Bij Girsberger doen ze hier graag moeite voor, zij leveren dan ook niets anders dan kwaliteit meubels. Een mooi voorbeeld is de Yanos bureaustoel. Naast aandacht voor ergonomie en comfort is er ook nagedacht over het uiterlijk van de bureaustoel. De Yanos behoort tot een grotere collectie zodat de kantoorruimte of vergaderruimte in één stijl is in te richten.

Grisberger Design Meubilair

Girsberger Design meubilair

Naast ergonomisch kantoormeubilair maakt Girsberger ook design meubilair. Eigentijdse loungestoelen, fauteuils maar ook prachtige tafels. Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd meubel? Ook dat is mogelijk. Heb je een vraag over de hele collectie of neem dan contact met ons op via info@interiorworks.nl