Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Girsberger – de specialist voor stoelen en tafels

Girsberger is in 1889 opgericht in Zurich door Johann Heinrich Girsberger. In 1907 ontwierp Girsberger het eerste zitmeubel: de in hoogte verstelbare pianokruk. De voorloper van het model – draaistoel type 111 -  waar zij in 1910 het eerst patent op kregen.

Micheal Girsberger is op de dag van vandaag de leider van de internationale onderneming. Micheal is de achterkleinzoon van Johann Heinrich Girsberger.

Het Girsberger assortiment bestaat voornamelijk uit producten voor de kantoorinrichting zoals diverse ergonomische bureaustoelen, conferentiestoelen, lounge meubels maar ook tafels, stoelen en banken die zeer geschikt zijn voor de projectinrichting van kantoorpand of horeca gelegenheid.

Girsberger kantoorinrichting

De Girsbeger collecties zijn kenmerkend door comfort, simpel design, maar vooral door haar ergonomische bureaustoelen. Een goed voorbeeld is de Red Dot Award winnaar van 2019. . De Girsberger Simplex 3D bureaustoel is bekent door haar drie dimensionale beweging- universeel en multifunctionele draaistoel. Andere projectmeubels die zeer geschikt zijn voor de kantoorinrichting is de Girberger Yanos bureaustoel of de Girsbeger Camiro bureaustoel of wat dacht je van de Girsberger Diagon of de opvallende Girsberger Reflex bureaustoel. Kortom het merk Girsberger heeft diverse design bureaustoelen voor elk kantoor en kan naar wens worden aangepast.

Girsberger projectmeubels

In het assortiment van Girsberger vindt je de bekroonde Red Dot Award Winnaar van 2019, het Velum business systeem. Het Velum business systeem is een éénzitter, tweezitter en driezitter en kan verbonden worden met diverse panelen om een geheel te vormen in het interieur, maar nog belangrijker om rust te creëren in een open kantoorruimte. Door gebruik te maken van de bijpassende poef of bijzettafel wordt het Velum systeem zeer geschikt voor de horeca inrichting.

Girsberger tafels

Teammeetings houden of vergaderen bijwonen doe je aan de tafels van Girsberger. De Barra Work tafel kan modulair worden opgebouwd. Van kleine vergadertafel tot grote vergadertafels, net wat je nodig hebt voor jouw kantoor of horeca gelegenheid.

Girsberger voor projectinrichting

Girsberger is een merk waar wij graag me samenwerken voor onze projecten in de kantoorinrichting. Onze interieuradviseurs kunnen daarom veel advies geven over de producten van Girsberger. Ben je op zoek naar grote aantallen meubilair voor de projectinrichting van kantoor, bibliotheek, universiteiten of openbare ruimtes? Of wil je graag op maat gemaakte producten voor jouw bedrijf? Als officiële dealer van Girsberger kunnen wij op basis van grote aantallen scherpe prijzen offreren. Neem contact op met één van onze projectinrichters via: contactformulier of 020 635 24 40.