Graypants

Graypants duurzame verlichting is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Gave hanglampen van 100% gerecycled karton en stuk voor stuk uniek. Graypants hanglampen verspreiden het licht op een stijlvolle manier. Het licht valt door de kieren van het karton en verlicht de ruimte met een warme gloed. De lampen zijn perfect als sfeerverlichting voor boven een bar of tafel. In groepjes of individueel.

Mocht je naar aanleiding van onze online collectie nog vragen hebben of kunnen we je ergens anders mee helpen? We zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur bereikbaar op het nummer 020-6352440 of via info@interiorworks.nl.

  • Naam
  • Nieuwste
  • Populair
van 12 artikelen
  • Naam
  • Nieuwste
  • Populair
van 12 artikelen
Advies nodig van een interieurspecialist?

Misschien vind je

deze producten ook leuk?

Afbeelding
Vitra Design merken
Dirk vander Kooij Dutch Design merk
Diesel by Moroso Design merk

Graypants duurzame verlichting Graypants Duurzame Verlichting

Twee architecten uit Seatle besloten hun creatieve ideeën een groter podium te geven door middel van product design en kunsttentoonstelling. De scraplights hanglampenlijn, gemaakt van hergebruikt golfkarton, betekende het begin van ‘Graypants’. Met hun gedurfde creativiteit ontwikkelen zij diverse producten, architectuur en andere mooie objecten over de hele wereld.

Graypants Amsterdam

Vanwege het grote succes in Amerika opende zij in 2012 Graypants Amsterdam. Vanuit hier wordt de productie en distributie binnen Europa geregeld, want uiteraard wil ook hier iedereen een lamp uit de Scraplights of Steplights collectie hebben.

Graypants Scraplights Officiële Dealer van Graypants Verlichting

De lampen uit de Scraplights collectie bestaan uit 100% hergebruikt karton. De lampen worden opgebouwd uit kartonnencirkels die met een speciale lazer worden uitgesneden. De lamp wordt vervolgens met de hand in elkaar gezet waardoor geen één lamp hetzelfde is. De collectie bestaat uit verschillende modellen: Work, Ohio, Drop, Sun, Olive en Moon zijn slechts enkele voorbeelden.

Naast de kartonnenlampen is er ook een serie lampen gemaakt van aluminium. De lampen uit de Steplights collectie, zoals de Luna, ogen wat stoerder maar geven ook waanzinnig sfeerlicht. Beide collecties passen erg goed in een restaurant, bar of lobby. Combineer de verschillende modellen met elkaar en creëer zo je eigen kunstwerk. Natuurlijk staan ze ook prachtig boven een vergadertafel of de eettafel, je kunt er alle kanten mee op.

Officiële dealer van Graypants verlichting

InteriorWorks is officiële dealer van Graypants en kan de hele verlichting collectie aanbieden. Vraag een vrijblijvende offerte aan via: info@interiorworks.nl of telefonisch op 020-6352440.