Filter op:
Categorieƫn

Graypants duurzame verlichting

Twee architecten uit Seatle besloten hun creatieve ideeĆ«n een groter podium te geven door middel van product design en kunsttentoonstelling. De scraplights hanglampenlijn, gemaakt van hergebruikt golfkarton, betekende het begin van ā€˜Graypantsā€™. Met hun gedurfde creativiteit ontwikkelen zij diverse producten, architectuur en andere mooie objecten over de hele wereld.

Graypants Amsterdam

Vanwege het grote succes in Amerika opende zij in 2012 Graypants Amsterdam. Vanuit hier wordt de productie en distributie binnen Europa geregeld, want uiteraard wil ook hier iedereen een lamp uit de Scraplights of Steplights collectie hebben.

Graypants Scraplights

De lampen uit de Scraplights collectie bestaan uit 100% hergebruikt karton. De lampen worden opgebouwd uit kartonnencirkels die met een speciale lazer worden uitgesneden. De lamp wordt vervolgens met de hand in elkaar gezet waardoor geen Ć©Ć©n lamp hetzelfde is. De collectie bestaat uit verschillende modellen: Work, Ohio, Drop, Sun, Olive en Moon zijn slechts enkele voorbeelden.

Naast de kartonnenlampen is er ook een serie lampen gemaakt van aluminium. De lampen uit de Steplights collectie, zoals de Luna, ogen wat stoerder maar geven ook waanzinnig sfeerlicht. Beide collecties passen erg goed in een restaurant, bar of lobby. Combineer de verschillende modellen met elkaar en creƫer zo je eigen kunstwerk. Natuurlijk staan ze ook prachtig boven een vergadertafel of de eettafel, je kunt er alle kanten mee op.

Officiƫle dealer van Graypants verlichting

InteriorWorks is officiƫle dealer van Graypants en kan de hele verlichting collectie aanbieden. Vraag een vrijblijvende offerte aan via: contactformulier of telefonisch op 020-6352440.