Filter op:
Categorieën

Gubi design meubels

Het Deense merk Gubi heeft een uitgebreide collectie bestaande uit oude iconische ontwerpen die in een nieuw jasje zijn gestoken en nieuwe ontwerpen die ze in samenwerking met opkomende internationale ontwerpers ontwerpen. Iedere collectie komt tot stand door nauw samen te werken met de ontwerper.

Met authentieke materialen en innovatieve technieken maken zij functionele, eenvoudige design meubels van de hoogste kwaliteit. Zoals de Gubi Beetle collectie of de bekende Gubi Grossman collectie of de nieuwe Gubi Bat collectie De populaire producten van deze collecties zijn de Gubi Beetle stoelGubi Grasshopper vloerlamp en de Gubi Beetle loungestoel.

Gubi lamp - Gubi hanglamp of Gubi design tafellampen nodig?

De Gubi lampen collectie bestaat uit klassieke maar ook moderne tafellampen, vloerlampen, wandlampen en hanglampen. Nieuwe ontwerpen wisselen zich af met oude ontwerpen zoals de Gubi Grasshopper collectie. De iconische Grasshopper vloerlamp en de Cobra lamp werden in jaren 40 en 50 ontworpen door Greta Grossman.

Vandaag de dag zijn de lampen van Grossman echt collectors items. Maar ook nieuwe ontwerpen zoals de Gubi tafellamp 5321, dat eruitziet als een schelp of de Gubi Collar hanglamp zijn populair.

Gubi meubels en accessoires

Naast design verlichting ontwerpt en produceert Gubi ook tijdloze, meubels en spiegels. Een mooi voorbeeld hiervan is de Gubi Pedrera salontafel. Deze tafel heeft een glazentafelblad waardoor de prachtige constructie van het onderstel altijd zichtbaar is. De Adnet collectie bestaat onder andere uit de Adnet circulaire spiegel. Deze spiegel is in 1950 ontworpen door Jacques Adnet, een Franse meubelontwerper die bekend stond om zijn Art Deco modernistische designs. De Adnet lamp is ontstaan in een samenwerking met een Frans modehuis. Deze ronde spiegel is bekleed met leder en afgewerkt met messing scharnieren. Ook deze spiegel is tijdloos en past daardoor in vrijwel ieder interieur.

Gubi projectinrichting

Gubi is een merk waar wij graag mee samenwerken bij projecten. Wij kunnen daarom veel advies geven over de producten van Gubi. Ben je op zoek naar grote aantallen meubilair voor restaurant inrichting, hotel inrichting of voor de kantoor inrichting. In de collectie van Gubi zitten veel producten die zeer geschikt is projectinrichting. Benieuwd naar onze projecten? Bekijk onze projecten.

De juiste projectmeubels van Gubi voor jouw project? Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met het inrichten van jouw project. Ben je geïnteresseerd in de producten van Gubi? Wij zijn officiële dealer van Gubi en kunnen scherpe projectprijzen regelen voor grote projecten. Je kan contact met ons op nemen voor advies via: contactformulier of 020 635 24 40.