Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

HÅG - ergonomische bureaustoelen of ergonomische zadelstoelen nodig?

Bij HÅG draait het allemaal om design, ergonomie en het milieu. Het is hun missie om de beste zitoplossingen te bieden door beweging en variatie op de werkvloer. Ben je opzoek naar een iets anders dan een ergonomische bureaustoel zoals de HAG SOFI stoel. Dan kan je bij HAG ook denken aan; een ergonomische bureaustoel zonder rugleuning zoals de HAG Capisco kruk of de HAG Capisco Puls zadelstoel of een ergonomische bureaustoel met hoofsteun zoals de HAG Capisco 8107 stoel of een bureaustoel dit niet zoveel ruimte in beslag neemt? Zoals de HAG FUTU stoel. Kortom, voor ieder wat wils. Zelfs als je op zoek bent naar het nieuwste model zoals de HAG Creed bureaustoel dat de HAG H04 bureaustoel en de HAG H05 bureaustoel heeft vervangen.

Vergaderen en samenwerken doe je op de stoelen van HÅG

Voor vergaderingen en samenwerken kan je speciale stoelen nodig hebben. Huh? Horen wij je denken. Ja, stoelen die het gemakkelijker maken om te communiceren waarbij slimme functionaliteiten zijn ingebouwd, die zorgen dat je meer energie hebt tijdens vergaderingen. Denk bijvoorbeeld aan de HÅG Executive meeting stoel die lange vergaderingen mogelijk doordat de focus van de stoel is gelegd is op het in balans houden van je lichaam. De HÅG stoel heeft een sterke en krachtige uitstraling dat speciaal geschikt is voor boardrooms. De HAG SoFi Communcation modellen verzachten de uitstraling van de stoel, door de ronde vormen en zachte kleuren is de stoel uitermate geschikt voor op de werkvloer of voor informele vergaderingen. Ben je opzoek naar conferentiestoelen zoals de kunststoffen Conventio Wing of naar gestoffeerde Conventio Wing conferentiestoelen? Ook dat heeft HÅG in het assortiment.

Duurzame stoelen – De bureaustoelen van HÅG

Alle stoelen worden geproduceerd volgens de vijf basisprincipes van duurzaamheid. Dat betekent dat de stoelen duurzaam worden geproduceerd en vriendelijk zijn voor het milieu. Door de samenwerking met Waste Free Oceans – dit bedrijf vis weggegooide visnetten op - is het mogelijk om gerecycled materiaal te gebruiken voor alle producten van HÅG. De HÅG Creed bureaustoel is zo’n duurzame bureaustoel, de rugleuningen en kokers bestaan uit 100% gerecycled materiaal.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste HÅG bureaustoel voor projectinrichting?

HÅG is een merk waar wij graag mee samenwerken bij projecten. Wij kunnen je daarom veel advies geven over de producten van HÅG. Ben je op zoek naar grote aantallen meubilair voor de projectinrichting van kantoor, restaurant of hotel? In de collectie van HÅG zitten veel producten die zeer geschikt zijn voor kantoorinrichting en horeca inrichting.

Als officiële dealer van HÅG kunnen wij op basis van grote aantallen scherpe prijzen offreren. Neem contact op met één van onze projectinrichters via: contactformulier of 020 635 24 40.