Filter op:
Categorie√ęn

Haworth duurzame meubels

Haworth is een familiebedrijf ontstaan in de Verenigde Staten. Ze werken volgens waardes die aan elke generatie worden doorgegeven. Bij Haworth hebben ze een passie voor materiaal, flexibiliteit en innovatie. Deze elementen, inclusief de jarenlange kennis en ervaring, zijn verantwoordelijk voor het wereldwijde succes. Daarnaast is ‚ÄėMilieu vriendelijk ondernemen‚Äô geen onbekend begrip bij het Amerikaanse designbedrijf. Haworth draagt hun steentje bij aan de bescherming en het herstel van het milieu. Ze gaan dan ook zo duurzaam mogelijk te werk. Dit uit zich ook in het eindproduct. Bij Haworth ontwikkelen ze flexibele en duurzame werkplekoplossingen.

Haworth ergonomische bureaustoelen

Haworth is expert in het ontwikkelen van ergonomische bureaustoelen. De ergonomische bureaustoelen zijn comfortabel, hebben een mooi design en een scherpe prijs. De Comforto 62 is ontwikkeld op basis van Haworth’s jarenlange ervaring met ergonomische zit-oplossingen. Uitgerust met wetenschappelijk geteste functies, zoals de gepatenteerde asymmetrische lendensteun voor de onderrug, en leverbaar in vele kleuren.

Het onderdeel duurzaamheid zien we onder andere terugkomen in het aanbieden van refurbished producten. De Haworth Comforto 77 bureaustoel wordt opnieuw gestoffeerd, volledig gereinigd en nagekeken op functies. Pas dan zal deze duurzamere bureaustoel worden aangeboden.  Ook de Haworth Comforto 29 bureaustoel is uitgerust voor optimale ergonomie en is duidelijk onderscheidend in zijn prijsklasse. Naast bureaustoelen ontwikkelen en fabriceren zij ook ergonomische vergaderstoelen, bureaus, werkplekken, vergaderoplossingen, opbergsystemen, kantooraccessoires en scheidingswanden. Kortom, bij Haworth kun je terecht voor de gehele kantoorinrichting.

Haworth Openest Feather sofa

De Haworth Openest Feather sofa is een veelzijdig product uit de collectie van Haworth. De sofa is ontworpen door de wereldberoemde ontwerpster Patricia Urquiola. Het werk van de Spaanse ontwerpster staat bekend als speels, pragmatisch en functioneel. Dat zien we ook terug in de Openest Feather sofa. De sofa is met zijn zachte uitstraling een uitnodigend meubelstuk. Echter is het meer dan alleen een relaxplek. Net zoals meerdere werken van Patricia Urquiola is ook dit meubel pragmatisch en functioneel. Met de optionele draaibare tafel dient het ook als prima werkplek.

Offici√ęle dealer van Haworth

Van √©√©n locatie in Nederland, naar 23 verkoop- en 4 productlocaties in Europa. Haworth is √©√©n van de grootste kantoormeubilair fabrikanten in Europa. Ben je op zoek naar kantoormeubilair voor een project? Als offici√ęle dealer van Haworth kunnen wij scherpe prijzen offreren op basis van grote aantallen. Voor al je vragen kun je terecht bij onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch op 020-6352440 of via het contactformulier. Vraag vandaag nog een vrijblijvende, scherpe offerte aan met projectprijzen.