Filter op:
Categorieën

Hem meubels

Wij zijn officiële dealer van het Zweedse design merk HEM dat opgericht is door Petrus Palmér. Hem is een onafhankelijk designmerk en platform voor vooruitsturende denken en ze inspireren de creatieve gemeenschap door de samenwerking met internationaal bekende designers zoals; Max Lamb, Luca Nichetto, Nendo, Philippe Malouin en GamFratesi.

Projectmeubilair Hem

De producten van Hem worden op verantwoorde wijze geproduceerd en voldoen aan de milieunormen en certificeren, daarnaast zijn de producten van uitermate kwaliteit waardoor de meubels goed te gebruiken is voor projectinrichting.

Collectie van Hem

In de collecties vind je fantasierijke ontwerpen voor dagelijks, intensief gebruik. In de collectie van Hem vindt je de projectmeubels; stoelen, banken, tafels, verlichting en modulaire opbergsystemen gemaakt van het mooiste en beste kwaliteit.

Hem Puffy loungestoel

De Hem Puffy loungestoel ontworpen door Faye Toogood. De afneembare bekleding is royaal en loopt over de zijkanten heen van de Puffy loungstoel van Hem. De loungestoel heeft twee contrasten van het klassieke moderne frame tot de extravagante quiltachtige bekleding; waarbij je een warme onthaal krijgt als je gaat zitten. Een fijne loungestoel die je met warmte ontvangt.

Hem Boa poef

Wat dacht je van de Boa poef van Hem deze donutachtige poef geeft elke interieur een statement. De Hem Boa poef is ontworpen in samenwerking met Sabine Marcelis. Het donutvormige ontwerp is perfect sculpturaal; een gedurfde grafische vorm dat nog ontbrak in diverse interieurlandschappen. Het idee achter het ontwerp kwam van een eenmalig project voor een modemerk in Milaan, waarbij vooral de uitdaging was om de naden van de stof niet zichtbaar te maken zodat de perfecte ronde vorm en de illusie van continuïteit niet worden verstoort.

Hem alphabeta collectie

De Alphabeta vloerlamp is ontworpen door Hem in samenwerking met Luca Nichetto. De gedachte achter de Hem Alphabeta is een ecovriendelijk ontwerp, die niet alleen ecovriendelijk is door het gebruik van ecologische materialen maar ook door het creëren van een product dat even flexibel en nomadisch is als de gebruiker. De Alphabeta is een klassieke lamp die oneindig aangepast kan worden door de vele opties, verander de kap of de kleur van de lamp en pas de lamp aan naar jouw wensen. De lamp is geschikt voor projectinrichting voor hotels, restaurants of openbare ruimtes.

InteriorWorks is officiële dealer Hem

Zoek je een product uit de collectie die wij niet online hebben staan? InteriorWorks is officiële dealer van Hem. Wij kunnen de hele collectie leveren en bij grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen offreren. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of vul het contactformulier in en wij nemen contact met jou op!