Herman Miller

Herman Miller maakt inspirerende ontwerpen die mensen helpen geweldige en inspirerende dingen te doen. Herman Miller hecht al meer dan 100 jaar veel waarde aan design, het milieu, de community en de gezondheid en welzijn van hun klanten en medewerkers. Hun inspirerende meubelontwerpen, inventieve technologieën en strategische diensten dragen bij aan de prestaties van de gebruiker en het succes van de organisaties waarvoor zij werken.

Bekijk hieronder een deel van de Herman Miller collectie. Ben je op zoek naar een ander item? Als authorized dealer van Herman Miller kunnen wij de gehele collectie leveren. Neem voor meer informatie en scherpe offertes contact op met onze projectinrichters via: ☎ 020 635 24 40 of ✉ info@interiorworks.nl.

Herman Miller
 • Naam
 • Prijs
 • Nieuwste
 • populair
van 28 artikelen
Pagina:
 1. Herman Miller Celle bureaustoel
  Herman Miller Celle bureaustoel
  € 989,00 incl btw € 817,36 excl btw
 2. Herman Miller Wireframe - Club Chair fauteuil
  Herman Miller Wireframe - Club Chair fauteuil
  € 2.937,00 incl btw € 2.427,27 excl btw
  • Wit
  • Zwart
 3. Herman Miller Aeron B bureaustoel
  Herman Miller Aeron B bureaustoel
  € 1.600,00 incl btw € 1.150,00 incl btw € 950,41 excl btw
 4. Herman Miller Jetty Armchair fauteuil
  Herman Miller Jetty Armchair fauteuil
  € 1.034,00 incl btw € 854,55 excl btw
 5. Herman Miller Wireframe Sofa 2-zits bank
  Herman Miller Wireframe Sofa 2-zits bank
  € 4.185,00 incl btw € 3.458,68 excl btw
  • Wit
  • Zwart
 6. Herman Miller Wireframe - Sofa 3-zits bank
  Herman Miller Wireframe - Sofa 3-zits bank
  € 5.280,00 incl btw € 4.363,64 excl btw
  • Wit
  • Zwart
 7. Herman Miller Keyn Chair stoel
  Herman Miller Keyn Chair stoel
  € 466,00 incl btw € 385,12 excl btw
  • Wit
 8. Herman Miller Limerick Chair stoel
  Herman Miller Limerick Chair stoel
  € 163,00 incl btw € 134,71 excl btw
  • Black
  • Medium blue
  • Medium tone
  • Purple
 9. Herman Miller AbakEnvironments Rectangular tafel
  Herman Miller AbakEnvironments Rectangular tafel
  € 904,00 incl btw € 747,11 excl btw
 • Naam
 • Prijs
 • Nieuwste
 • populair
van 28 artikelen
Pagina:

Misschien vind je

deze producten ook leuk

Afbeelding
Vitra Design merken
naughtone Polly barkruk
naughtone
naughtone Polly barkruk € 525,00
Enstablished & Sons Stack kast
Established & Sons
Enstablished & Sons Stack kast € 4.562,00
Dirk vander Kooij Dutch Design merk
Diesel by Moroso Design merk
New Duivendrecht Carry On kandelaar
New Duivendrecht
New Duivendrecht Carry On kandelaar € 59,00

Herman Miller bureaustoelen online kopen 

Het begin van Herman Miller gaat ver terug, meer dan 100 jaar. Het bedrijf begon in 1905 onder de naam Star furniture company. Enkele jaren later kwam D.J. de Pree de administratie bij hen doen, niet wetende dat hij 10 jaar later president van het bedrijf zou zijn, laat staan eigenaar. Het bedrijf werd hernoemd naar ‘Herman Miller’, de schoonvader van de Pree die hem heeft geholpen het bedrijf te kopen.

Het bedrijf heeft altijd veel waarde gehecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze denken niet alleen aan het milieu maar ook aan de gezondheid en welzijn van klanten en werknemers. Iets waar zij van begin af aan al mee bezig zijn. De meubels die zij maken moeten iets bijdragen aan de prestaties van de eindgebruiker. De designs die Herman Miller maakt zijn geschikt voor iedere omgeving. Van kantoor en school tot aan thuis en in het ziekenhuis.

InteriorWorks Premium Dealer van Herman Miller

Ergonomische bureaustoelen zoals de Herman Miller Aeron

Bij Herman Miller kijken ze goed naar een probleem, hierdoor kunnen ze een echte oplossing bieden. Voorafgaand aan ieder product wordt onderzoek gedaan zodat ze probleemoplossend te werk kunnen gaan. De Herman Miller Aeron bureaustoel is hier een goed voorbeeld van. Bill Stumpf werkte altijd vanuit de regel ‘om een oplossing te kunnen bieden, moet je het probleem leren kennen’, maar bij de Aeron Miller stoel ging hij nog nét even een stapje verder. Samen met Don Chadwick ging hij praten met gepensioneerden. Zij hebben reeds veel op een stoel gezeten en doen dat nog steeds, de perfecte groep om kennis in te winnen. Daarnaast hebben ze goed gekeken naar het menselijk lichaam. Veel stoelen zijn recht en hoekig, terwijl het lichaam dat niet is… de Aeron chair heeft dan ook geen één recht onderdeel. 

De Aeron Miller stoel is geen gewone stoel, dat mag duidelijk zijn. Deze ergonomische bureaustoel is een voorbeeld voor vele andere stoelen. De stoel zit als gegoten, voorkomt en verminderd klachten bij het zitten en is ook nog eens duurzaam. De Herman Miller Aeron bureaustoel is namelijk voor 94% recyclebaar.

InteriorWorks authorized dealer van Herman Miller

Ben je op zoek naar grote aantallen bureaustoelen, tafels of andere design meubels voor de projectinrichting van een kantoor of openbare ruimte? InteriorWorks is authorized dealer van Herman Miller en kan de hele collectie leveren, op basis van grote aantallen kunnen wij ook scherpe prijzen offreren. Neem voor meer informatie of een scherpe offerte contact op met één van onze projectinrichters via: info@interiorworks.nl of 020 635 24 40.