Filter op:
Categorieën

Herman Miller bureaustoelen online kopen

Het ontstaan van het meubelmerk Herman Miller gaat ver terug, meer dan 100 jaar. Het bedrijf begon in 1905 onder de naam Star furniture company. Enkele jaren later kwam D.J. de Pree de administratie bij hen doen. Niet wetende dat hij 10 jaar later president van het bedrijf zou zijn, laat staan eigenaar.

Het bedrijf werd hernoemd naar ‘Herman Miller’, de schoonvader van de Pree die hem heeft geholpen het bedrijf te kopen.Het bedrijf heeft altijd veel waarde gehecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze denken niet alleen aan het milieu. De gezondheid en welzijn van klanten en werknemers staat ook hoog in het vaandel. Iets waar Herman Miller van begin af aan veel waarde aan hecht. De meubels die het Amerikaanse meubelmerk maakt moeten iets bijdragen aan de prestaties van de eindgebruiker. De designs die Herman Miller maakt zijn geschikt voor iedere omgeving. Van kantoor en school tot aan thuis en in het ziekenhuis.

Ergonomische bureaustoelen

Bij Herman Miller kijken ze goed naar een probleem, hierdoor kunnen ze een echte oplossing bieden. Voorafgaand aan ieder product wordt onderzoek gedaan zodat ze probleemoplossend te werk kunnen gaan. De Herman Miller Aeron bureaustoel is hier een goed voorbeeld van. Bill Stumpf werkte altijd vanuit de regel ‘om een oplossing te kunnen bieden, moet je het probleem leren kennen’. Bij de Aeron Miller stoel ging Stumpf nog nét even een stapje verder. Samen met Don Chadwick ging hij praten met gepensioneerden. Zij hebben reeds veel op een stoel gezeten en doen dat nog steeds, de perfecte groep om kennis in te winnen. Daarnaast hebben ze goed gekeken naar het menselijk lichaam. Veel stoelen zijn recht en hoekig, terwijl het lichaam dat niet is. De Aeron chair heeft dan ook geen één recht onderdeel.

De Aeron Miller stoel is geen gewone stoel, dat mag duidelijk zijn. Deze ergonomische bureaustoel is een voorbeeld voor vele andere stoelen. De stoel zit als gegoten. Daarnaast voorkomt en verminderd de Aeron klachten bij het zitten en is ook nog eens duurzaam. De Herman Miller Aeron bureaustoel is namelijk voor 94% recyclebaar.

InteriorWorks officiële dealer van Herman Miller

Ben je op zoek naar grote aantallen bureaustoelen, tafels of andere design meubels voor de projectinrichting van een kantoor of openbare ruimte? InteriorWorks is authorized dealer van Herman Miller en kan de hele collectie leveren, op basis van grote aantallen kunnen wij ook scherpe prijzen offreren. Neem voor meer informatie of een scherpe offerte contact op met één van onze projectinrichters via: contactformulier of 020 635 24 40.