Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Howe 40/4 stoel

Ben je op zoek naar een handige stoel voor een conferentie- of vergaderruimtes? De Howe 40/4 stoel is eenvoudig, functioneel én ruimtebesparend. De naam van de stoel zegt het eigenlijk al, je kunt maar liefst 40 stoelen opstapelen ter hoogte van 4 feet. Dat is slechts 144 centimeter.

In de loop der jaren is de collectie van deze design klassieker verder uitgebreid. De 40/4 stoel is onder andere verkrijgbaar in hout, kunststof, gestoffeerd en met of zonder armleuningen. Daarnaast is de stoel in verschillende modellen beschikbaar. Kies uit de loungestoel, stoel met schrijfblad, bureaustoel, kruk of voor de originele 40/4 stoel in de kleur die past bij de ruimte.

Howe Tempest klaptafel

Howe is van origine een Amerikaans bedrijf. In 1920 opgericht met het doel om ruimtebesparende meubels te maken. In die tijd maakte zij vooral opklapbare tafels, wiegjes en hoedenrekken. De Tempest klaptafel is hier een goed voorbeeld van. De tafel is nog altijd een succes en voor vele andere gebruikt als inspiratie.

Howe Amerika & Howe Europa

Vanwege het grote succes van Howe, werd in 1960 Howe Europa opgericht. In de negentigerjaren gingen beide Howe bedrijven ieder een eigen kant op. Een eigen strategie toegepast op hun eigen markt. De strategie van Howe Europa bleek een groot succes. Hierdoor werden alle activiteiten vanaf 2011 vanuit Denemarken geleid. Bij Howe zijn ze flexibel, gefocust, innovatief, passievol en menselijk. Dit draagt bij aan de producten die zij ontwikkelen.

Officiële dealer van Howe

Ben je op zoek naar vele aantallen ruimtebesparende en opstapelbare stoelen? Als officiële dealer kunnen wij ten eerste hele collectie leveren en bij grote aantallen kunnen wij scherpe projectprijzen aanbieden. Vraag een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of via het contactformulier.