Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Humanscale – voor comfortabel werken

De producten van Humanscale staan in het teken van werken; goed werken. De producten uit de collectie van Humanscale bieden ergonomische oplossingen voor op kantoor en thuis. De combinatie die het merk maakt tussen ergonomie en technologie, is goed terug te zien in de producten. Naast praktische bureauaccessoires bieden zij ook een tintje design op de werkplek. De producten – zoals monitor armen – hebben een modern uiterlijk en zijn ontworpen om zo elegant mogelijk op de werkplekken plaats te nemen. Daarnaast zijn de producten gemaakt van duurzame materialen die lang mee gaan. Zo bieden zij bijvoorbeeld ruim 10 jaar garantie op hun producten.

Humanscale M2 & M8 monitor arm

De monitor armen van Humanscale hebben een slanke uitstraling. De functionele bureauaccessoires zorgen voor ergonomische werken en bieden de juiste houding aan de werkende. De M2 monitor arm biedt ondersteuning aan een single scherm en is optioneel uit te breiden met een notebookhouder. De M8 monitor arm biedt plek aan twee monitors, waardoor er direct een multi-functionele werkplek wordt gecreëerd. De monitor armen zijn allemaal voorzien van een geïntegreerd kabelmanagementsysteem.

Om je werkplek helemaal comfortabel en hardwerker-proof te maken, kan je de Humanscale M/Connect docking station toevoegen aan de M2 of M8 monitor arm. Dit docking station heeft verschillende USB poorten en biedt één station voor al jouw kabels.

Humanscale M/Flex monitor arm

De beeldscherm standaarden van Humanscale zijn door de M/Flex monitor arm uit te breiden tot wel 6 schermen. Voor de M/Flex monitor arm kies je voor de standaarden van de M2 of de M8.

Humanscale voor projectinrichting

Humanscale is een merk waar wij graag mee werken. Als officiële dealer van Humanscale kunnen wij alle opties van het merk leveren en geven je graag advies over de beste opties. Ben je op zoek naar grote aantallen meubilair voor de projectinrichting van kantoor, restaurant of hotel? In de collectie van Humanscale zitten veel producten die zeer geschikt zijn voor kantoorinrichting en horeca inrichting. Als officiële dealer van Humanscale kunnen wij op basis van grote aantallen scherpe prijzen offreren. Neem contact op met één van onze projectinrichters via: contactformulier of 020 635 24 40.