Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

INCLASS – Meubels met diversiteit

INCLASS produceert innovatief meubilair in samenwerking met internationale designers. Sinds 2005 heeft INCLASS ook een eigen design team dat zich richt op functioneel meubilair voor elk interieur. Het assortiment aan producten van INCLASS bestaat uit stoelen, barkrukken, banken en tafels die zeer geschikt zijn voor de projectinrichting van kantoorpand of horeca gelegenheden. Daarnaast biedt het Spaanse design merk meubilair voor elke andere ruimte.

INCLASS stoelen

De INCLASS collecties zijn kenmerkend door de diversiteit per collectie. Een “multipurpose chair” zoals ze dat zelf noemen is bijvoorbeeld de Unnia of de Varya stoelen collectie. Varya is een verzameling aan stoelen, barkrukken en een bench. De collectie is te herkennen aan een eenvoudige zitting die gemaakt is van gegoten kunststof die je kunt combineren met 21 verschillende soorten onderstellen. Daarnaast kan je kiezen voor een kunststof zitschaal met een zitkussen of een volledige stoffering.

INCLASS lounge stoelen & fauteuils

INCLASS heeft een ruim aanbod aan comfortabele stoelen. Online bieden wij de populaire Dunas XL loungestoel aan. Deze fauteuil is erg gewild op kantoren en ook zien we de Dunas XL vaak opgenomen worden binnen een horeca interieur. De stoel biedt veel ontspanning in bijvoorbeeld de lobby van een hotel of zelfs in een luxe  leeshoek van een lunchroom. Door het houten onderstel en de gestoffeerde zitting geeft deze stoel zowel sfeer aan een landelijke als minimalistische omgeving. Deze stoel zorgt in combinatie met de Stiks tafel van INCLASS voor dat perfecte Scandinavische interieur.De Dunas collectie is ontworpen door Christophe Pillet. Deze Italiaanse ontwerper is ook verantwoordelijk voor de Stiks collectie van INCLASS. Daarnaast heeft Pillet producten ontworpen voor onder andere EMU en Offecct. Bekijk zijn werk hier

INCLASS voor projectinrichting

INCLASS is een merk waar wij graag mee werken bij projecten. Wij kunnen je daarom veel advies geven over de producten van INCLASS. Ben je op zoek naar grote aantallen meubilair voor de projectinrichting van kantoor, restaurant of hotel? In de collectie van INCLASS zitten veel producten die zeer geschikt zijn voor kantoorinrichting en horeca inrichting. Als officiële dealer van INCLASS kunnen wij op basis van grote aantallen scherpe prijzen offreren. Neem contact op met één van onze projectinrichters via: contactformulier of 020 635 24 40.