Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Interstuhl ergonomie

Het Duitse familiebedrijf bestaat sinds 1731. Het begon in eerste instantie met een smederij, maar de tijden waren slecht en er was geen vraag naar smeden. Er werd een belangrijke stap genomen, ze gingen naaimachines maken. Snel daarna is het huidige bedrijf geboren. Die vele naaisters moesten namelijk zitten achter de naaimachine. Interstuhl speelde in op het probleem begon met het maken van stoelen. Sindsdien biedt Interstuhl met hun ergonomische stoelen een oplossing.

Interstuhl collectie

Interstuhl heeft een zeer uitgebreide collectie aan bureaus- en vergaderstoelen. Wij bieden onder andere de Everyis1 collectie aan. Everybody, everytime, everywhere, Everyis1. Deze bureaustoel is zo flexibel als het maar zijn kan. De Everyis1 bureaustoelen zijn met hun scherpe prijs ook zeker geschikt voor thuiswerken. De focus ligt bij deze Interstuhl collectie op comfort. Dat zien we terug in de zitdiepteverstelling, de verstelbare lendensteun en de 4D armleggers die in hoogte, breedte en diepte verstelbaar zijn. Daarnaast beschikken alle Everyis1 bureaustoelen over een synchroontechniek met automatische gewichtsregeling inclusief fijnafstelling. Mocht je op zoek zijn naar een not so average bureaustoel? Kies dan voor de VINTAGEis5. Zoals de naam al zegt heeft de stoel een vintage feeling. Door het zwarte leer en de verchroomde armleuningen heeft de stoel ook nog eens een luxe uitstraling.

Interstuhl, Bimos, Prosedia

Zoals gezegd biedt Interstuhl voor iedereen een passende zitoplossing. Interstuhl bestaat namelijk uit nog twee merken; Bimos en Prosedia. Bimos ontwikkelt stoelen voor de industriële en laboratoriumomgeving. Prosedia is het jongste merk en richt zich op de kleinere kantoren en home offices. Bij Prosedia krijg je meer stoel voor je geld. Ieder merk richt zich op een eigen doelgroep en ontwikkelt de beste stoel voor deze doelgroep. De producten zijn geavanceerd op het gebied van ergonomie, design, innovatie en kwaliteit.

Officiële dealer van Interstuhl

Als officiële dealer kunnen wij bij projectaanvragen scherpe prijzen aanbieden. Dus ben je op zoek naar een groot aantal stoelen, neem dan zeker even contact met ons op. Vraag een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of per e-mail via contactformulier