Filter op:
Categorieƫn

it's about RoMi lampen

Bij InteriorWorks vind je de Citylights collectie van it's about RoMi. Een reeks lampen uiteenlopend in ontwerp, kleur en materiaal. Hang it's about RoMi verlichting boven de tafel of bar, plaats de vloerlampen naast een fauteuil of sofa, bevestig de wandlampen aan de muur of laat de tafellampen op je bureau pronken. it's about RoMi lampen zijn gemaakt van diverse materialen. Zo vind je lampen vervaardigd uit ijzer, hout, cement, polysteen en glas.

it's about RoMi lampen zijn ontworpen voor alle interieurs. Veel van de modellen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

it's about RoMi projectverlichting

it's about RoMi wordt steeds vaker in de projectinrichting en kantoorinrichting toegepast. De trend binnen zakelijke interieurs is de laatste jaren verschoven naar huiselijk en daar zijn deze Citylights bij uitstek geschikt voor. Paradepaardje uit de it's About RoMi Citylights collectie is de Lima vloerlamp. Ook de Lima XL lamp, de grote versie, wordt vaak gebruikt in projecten.

itā€™s about RoMi Aberdeen

Voor wie zoekt naar een bijzondere, maar betaalbare wandlamp kan zijn hart ophalen met de it's about RoMi Aberdeen wandlamp. Deze opvallende lamp is voorzien van een uittrekbare arm, waarmee je de lamp kunt uittrekken tot 85 centimeter. Deze industriƫle wandlamp is verkrijgbaar in mat zwart, grijs en wit.