Filter op:
Categorie√ęn

Jess Design: Different. Seductive. Pure

Different, seductive en pure zijn de woorden die Jess Design omschrijven. De meubels van Jess Design tonen lef en zijn perfect afgewerkt tot in de kleinste details. Ze dragen iets bij aan de ruimte waarin ze staan en hebben geen verdere uitleg nodig.

Jess Design omschrijft de meubels zelf ook wel als ‚Äėeigenwijs‚Äô, ze zijn immers anders dan de rest. Met een Jess designmeubel ben je er zeker van dat je een uniek meubelstuk in huis haalt. Of in het kantoor, hotel, restaurant of caf√©‚Ķ ze passen namelijk in ieder interieur en iedere ruimte. Vanwege de onbewerkte natuurlijke materialen krijgen de meubels een uniek karakter en dus is er geen een identiek.

Jess Design op en top Dutch Design

Jess Design is trots op de producten die ze maken en houden juist ook daarom de productie in eigen land, of nou ja we kunnen beter zeggen in eigen hand. Hierdoor kan de kwaliteit namelijk gewaarborgd worden. Van het ontwerpproces tot en met de productie van de designproducten vindt plaats in Nederland.

Jess Design stoelen en barkrukken als horeca meubilair

De stoelen en barkrukken van Jess Design zijn zeer geschikt voor de horeca. Ze zijn tijdloos, gemaakt van sterke en duurzame materialen en ze zitten comfortabel. Kies uit diverse kleuren leer zodat het meubilair goed past bij de rest van het horeca interieur.

Jess Design fauteuils en banken

Naast stoelen en barkrukken maakt Jess Design ook banken en fauteuils waar je uren in kunt en wilt blijven zitten. Neem nu de Vidar bank, met deze bank kun je eindeloos veel kanten op. Schuif de bank aan een tafel, plaats hem in een openbare ruimte zoals een lobby of in een vergaderruimte. De Earl fauteuil behoort ook tot onze favorieten. Het is een opvallende fauteuil met onweerstaanbare vormen. Deze fauteuil nodigt gegarandeerd uit tot zitten. Ben je op zoek naar grote aantallen banken of fauteuils? Als offici√ęle dealer kunnen wij scherpe prijzen offreren.

Jess Design voor projectinrichting

De fauteuils, stoelen en banken van Jess Design zijn zeer geschikt voor projectinrichting. Unieke en opvallende ontwerpen die lang meegaan vanwege de duurzame materialen. Ook wij passen de meubels vaak toe bij horecaprojecten. Zo vind je de Duke sledestoel o.a. terug in het Jaz Hotel Amsterdam en in Hotel Arena in Amsterdam geniet van de groene omgeving vanuit de Earl low fauteuil.

Offici√ęle dealer van Jess Design

Ben je op zoek naar grote aantallen stoelen, fauteuils, barkrukken of banken? Voor de projectinrichting van een hotel, restaurant, caf√© of kantorenpand? Als offici√ęle dealer van Jess Design kunnen wij scherpe prijzen offreren op basis van grote aantallen. Neem contact op met onze projectinrichters voor advies en scherpe offerte op maat. Je kunt onze projectinrichters bereiken via: contactformulier¬†of 020 635 24 40.