Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Scandinavisch design van Johanson

Het Scandinavische designmerk Johanson is in 1953 opgericht door Börje Johanson, hij kwam op het idee om decoratieve en kwalitatieve kussens te gaan maken en verkopen. Het bedrijf maakte al snel een sprong naar Scandinavisch design meubilair en vakmanschap. Door de jaren heen is Johanson uitgegroeid tot een van de top Scandinavische meubelfabrikanten die bekend staat om vakmanschap, innovatie en een goed gevoel voor stijl. De designmeubelen van Johanson vind je niet alleen terug in Scandinavische interieurs, nee je vind ze wereldwijd terug in openbare ruimtes als ontvangstruimtes van kantoren, hotellobby’s en restaurants.

Johanson werkt samen met vooraanstaande Europese ontwerpers

Bij Johanson wordt er continu gewerkt aan de uitbreiding van de collectie. Dit doen zij in samenwerking met vooraanstaande designontwerpers uit Europa zoals Alexander Lervik, Färg & Blanche, Johan Lindstén en Ineke Hans. Door hun ideeën te combineren met de ambachtelijke traditie van het bedrijf krijgen de producten de Johanson look & feel. De designmeubelen typeren zich door strakke lijnen en Scandinavische invloeden.

Vanwege de jarenlange kennis, het vakmanschap, innovatie en gevoel voor detail weet Johanson op de juiste manier kwaliteitsmeubilair te produceren. Zij denken graag mee met hun klanten en bieden talloze mogelijkheden aan als het aankomt op het stoffering, kleur en afwerking.

Duurzame en milieuvriendelijke meubels

Naast vakmanschap en innovatie zijn kwaliteit en milieu essentiële sleutelwoorden voor Johanson. Zo hebben al hun producten het Nordic Ecolabel en is het bedrijf ISO 14001 gecertificeerd. Ook zijn alle producten getest op duurzaamheid door het SP Technical Research Institute in Zweden.

Een collectie vol Scandinavische design meubelen

Johanson biedt een uitgebreide collectie aan bestaande uit design stoelen, krukken, sofa’s, tafels, poefs, kapstokken, accessoires en akoestische oplossingen. InteriorWorks heeft enkele designmeubelen uit de Johanson collectie online gezet, maar kan natuurlijk de gehele collectie leveren.

Johanson Frankie collectie

De Frankie collectie is gemaakt voor kantoren en commerciële omgevingen. De Frankie stoelen hebben een hoog zitcomfort vanwege de gestoffeerde zitting en de verende rug. Hierdoor is de Frankie stoel ideaal voor vergaderingen en conferenties, maar ook goed inzetbaar als restaurantstoel. De Frankie collectie bestaat uit een vierpootstoel, sledestoel, fauteuil en kruk.

Johanson Scandinavische design tafels

Johanson heeft een uitgebreide tafelcollectie. Van vergader- en restauranttafels tot aan laptoptafels en bijzettafels. De Speed tafel is een van de populaire bijzettafels uit de collectie. De ronde en zachte vormen van de tafel zorgen ervoor dat hij in vele type interieurs past. De Johanson Speed tafel is veelzijdig in gebruik, zo kan hij zowel als bijzettafel gebruikt worden en ook als salontafel. Combineer verschillende hoogtes voor een speels effect.

Projectinrichting voor openbare ruimtes

Ben je op zoek naar grote aantallen meubilair voor openbare ruimtes? Zoals een wachtruimte, ontvangsthal in een groot kantorencomplex of de lobby van een hotel, neem dan contact op met onze projectinrichters. Als officiële dealer van Johanson Design kunnen wij scherpe prijzen offreren op basis van grote aantallen. Daarnaast bieden wij ook veel andere designmerken aan die kunnen aansluiten bij de projectinrichting van openbare ruimtes. Neem voor meer informatie en scherpe offertes contact op met onze projectinrichters via: contactformulier of 020 635 24 40.