Filter op:
Categorieën

JSPR Dutch Design

Jasper van Grootel heeft na zijn afstuderen aan de Design Academy Eindhoven JSPR opgericht. Dit was in 2005. Ondertussen bestaat het bedrijf uit een team van individuele ontwerpers en een productieteam. Het bedrijf maakt opvallende, functionele en eenvoudige producten van hoge kwaliteit.

JSPR collectie

De collectie bestaat uit lampen, stoelen, tafels en kasten maar ook uit projectmeubilair. Met de werktafels en ladekasten van JSPR Office willen zij de werkomgeving persoonlijker maken. Onder het projectmeubilair vallen vele verschillende tafels, stoelen, poefs, werkplekken etc. Eén voor één eenvoudige items die de werkomgeving unieker en persoonlijker maken.

Ben je op zoek naar een groot lichtobject? Bijvoorbeeld voor in een winkel, restaurant of hotel? Dan raden wij de JSPR Aurora hanglamp aan. Deze ronde design lamp is verkrijgbaar in drie afmetingen. Combineer deze voor een speels effect. Of ga voor de gigantische kroonluchter gemaakt van nylon: JSPR Crown.

JSPR voor Pols Potten

De bekende Diamond lampen van Pols Potten zijn ontworpen door JSPR. De lampen komen in drie verschillende vormen en in verschillende maten. In onze collectie zit ook de XXL lamp. Gigantisch en zeer indrukwekkend, oordeel zelf.

Officiële dealer van JSPR

Als officiële dealer kunnen wij bij projectaanvragen JSPR meubels met scherpe prijzen aanbieden. Dus ben je op zoek naar een groot aantal stoelen, neem dan zeker even contact met ons op. Vraag een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of via het contactformulier.