Filter op:
Categorieën

Karimoku New Standard

In samenwerking met veelbelovende ontwerptalenten heeft Karimoku in 2009 Karimoku New Standard opgezet. Karimoku is een meubelfabrikant die al meer dan 70 jaar houten meubilair maakt. De collectie zit vol met innovatieve, vrolijke en functionele producten. De ontwerpen passen binnen het ‘urban living’ van deze tijd. Kortom, praktische producten die passen in ons dagelijkse, stedelijke leven.

Karimoku New Standard duurzaam meubilair

Alle producten worden gemaakt van duurzaam Japans hardhout dat normaliter weg wordt gegooid, zoals: esdoorn-, kastanje- en eikenhout. Een belangrijk uitgangspunt is dat de designs minstens zo lang mee moeten gaan als de boom waarvan ze gemaakt zijn.

Scholten & Baijings

Ja, je leest het goed. Het Nederlandse ontwerpersduo Scholten & Baijings ontwerpt voor Karimoku. De ontwerpen zijn bijna on-Nederlands. Minimalistische vormen met evenwichtig gebruik van kleuren. Zij gebruiken traditionele ambachtelijke technieken die doen denken aan de Japanse vouwkunst.

De tafelcollectie van Scholten & Baijings is een favoriet bij ons en bij onze klanten. De colour Wood (bijzet)tafels lijken iets weg te hebben van een wijnvat doordat ze opgebouwd zijn uit losse houten latten. Ga voor de ronde eettafel of kies één van de verschillende bijzettafels. Iedere tafel komt in zijn eigen kleur en afmeting.

De Colour Bin is eigenlijk te mooi voor zijn functie. Opgebouwd uit individuele houten latjes die onzichtbaar aan elkaar verbonden zijn. Gebruik hem als prullenbak, opbergbak of papierbak.

Andere designers waar ze mee samenwerken zijn, Satoshi Seto & Takahiko Fujimori (Huisontwerpers van Karimoku), Big-Game, Sylvain Willenz, Lucien Gumy, Christian Haas, TAF en Teruhiro Yanagihara.

Officiële dealer van Karimoku New Standard

Ben je op zoek naar grote aantallen voor projectinrichting van een restaurant, hotel of werkomgeving? Als officiële dealer kunnen wij bij projectaanvragen scherpe prijzen aanbieden. Dus ben je op zoek naar een groot aantal stoelen, tafels of accessoires neem dan zeker even contact met ons op. Vraag een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of via het contactformulier.