Filter op:
Categorieën

Design collectie van kunststof

Kartell is een Italiaans designmerk en sinds 1949 actief in de designwereld. Kartell is een pionier op het gebied van kunststof designmeubelen en -accessoires. De collectie bestaat vandaag de dag uit meer dan 150 producten, allen ontworpen door vooraanstaande internationale ontwerpers. Kartell staat voor kwaliteit, innovatie en een grote verscheidenheid aan producten. Ontdek snel de kleurrijke collectie van Kartell meubels in onze webshop.

Kartell stoelen

Wat is nu een design collectie zonder stoelen? Niets, en dat dachten ze bij Kartell ook. Daarom vind je in ons online assortiment vele Kartell stoelen. Als je een design liefhebber bent, kun je waarschijnlijk al een aantal bekende stoelen opnemen. Masters stoel, Comback stoel en Louis Ghost stoel. Stuk voor stuk design klassiekers. Je shopt ze bij ons!

Kartell banken

Eén van de populaire Kartell banken is de Bubble Club bank. Ontworpen door niemand minder dan Philippe Starck.

Kartell lampen

Verlichting is een punt van aandacht. Altijd en overal. Je kunt een interieur maken of breken met de keuze voor verlichting. Ben je op zoek naar unieke lampen,  bekijk dan eens de Kartell lampen collectie. In onze design shop vind je populaire Kartell lampen als de Take tafellamp en Bourgie lamp van Ferruccio Laviani.