Filter op:
Categorieën

Kettal

Het Spaanse merk Kettal levert producten met een hoge kwaliteit en heeft respect voor het milieu. Zij denken aan het milieu door te werken met milieuvriendelijk verf. Deze verf is namelijk 100% ecologisch en recyclebaar. De ontwerpers waarmee Kettal samenwerkt, hebben ervoor gezorgd dat Kettal sterke collecties op de markt heeft kunnen ontwikkelen. Dit maakt de meubelen uniek, expressief en eigentijds.

Kettal collecties

We zeiden het net al, Kettal heeft sterke collecties op de markt gezet. Deze collecties zijn gericht op het buitenleven, al kunnen de producten evengoed binnenshuis geplaatst worden. Neem de collectie van Bitta, Maia, Riva of Park Life. Elke collectie heeft zijn eigen stijl, zoals strak en modern, gewoven en landelijk of geheel van hout. Voor een extra comfort zijn er bij diverse producten kussens te bestellen, waardoor het product naar jouw stijl aan te passen is.

Kettal stoelen

Kettal maakt tuinmeubelen die uit stoelen en tafels bestaan, maar ook ligbedden, hangstoelen en voetenbanken. Eén van onze favorieten is de Kettal Riva; een stoel die van natuurlijk materiaal is gemaakt. De stoel is gemaakt van teakhout en is een houtsoort die zacht aanvoelt en duurzaam is. Het fijne aan de stoel is dat deze lekker zit zonder kussens in de rug of op het zitvlak, maar met kussens wordt de stoel heerlijk om de zomeravonden op door te brengen. Een ander design die het goed doet is de Kettal Bitta Dining armstoel. Deze stoel kenmerkt zich door de combinatie van een aluminium frame en zitvlakken van gevlochten polyester. Door de gevlochten structuur laat de stoel lucht door en is ideaal voor de zomer.

Kettal voor projectinrichting?

Ben je op zoek naar een specifiek product van Kettal? Wij zijn officiële dealer van Kettal en kunnen de hele collectie leveren. Van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur zijn wij bereikbaar via het contactformulier of 020 635 24 40.