Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Klöber duurzame bureastoelen

Het Duitse merk Klöber ontwerpt, ontwikkelt en maakt al meer dan 80 jaar innovatief kantoorzitmeubilair. Hightech, ambachtelijke zitoplossingen waarbij vormgeving, kwaliteit, ergonomie en functionaliteit hoog in het vaandel staan. Bewust volgen zijn géén kortstondige trends. Bij Klöber maken ze namelijk liever tijdloos meubilair dat langdurig meegaat en blijft bevallen. Daar kunnen wij ons ook wel in vinden.

Klöber collectie online

Wij hebben enkele producten uit de collectie opgenomen, maar kunnen de hele collectie leveren. De Klöber Mera mer88 is een multifunctionele stoel die zeer interessant is als het gaat om prijs-kwaliteitsverhouding. Ook de Klöber Mera mer98 valt in deze categorie. Beide bureaustoelen zijn inzetbaar voor verschillende ruimtes. Van de directiekamer tot aan een teamwerkplek. De Klöber bureaustoelen heb een voortreffelijk zitcomfort, bevorderen een gezonde dynamiek en bieden een duurzaam gebruiksnut.

Officiële dealer van Klöber

Ben je op zoek naar Klöber meubels voor projectinrichting? Heb je grote aantallen nodig voor werkplekken, managementkantoren en vergaderruimtes? Als officiële dealer kunnen wij scherpe prijzen aanbieden. Dus ben je op zoek naar een groot aantal stoelen, tafels of accessoires neem dan zeker even contact met ons op. Vraag een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of via het contactformulier.