Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Knoll kantoor- en hospitality interieur

Knoll is een merk met iconische ontwerpen. Het merk is in 1938 opgericht door Hans en Florence Knoll. De collectie van Knoll meubels biedt aantrekkelijk interieur voor zowel kantoor- als hospitality inrichting. De interessante ontwerpen bieden veel mogelijkheden. Het merk Knoll maakt het mogelijk om voor elke omgeving een passend design meubel te leveren. Moderne designs moeten de architecturale ruimtes complementeren.

Knoll Saarinen Executive stoel

Eén van de bekendste ontwerpen van Knoll – door Eero Saarinen – is de Saarinen Executive stoel. De Saarinen Executive zien we vaak terugkomen in interieurprojecten. Dat is ook niet zo gek, want deze stoel is een icoon op de markt. De stoel van Knoll komt in leer, suede, velvet en vinyl. Deze stoffen zorgen elk voor een andere uitstraling. Het ronde ontwerp zorgt voor een zeer comfortabele zitervaring. De Saarinen Executive is ‘Greenguard Indoor Air Quality Certified’. Dit houdt in dat de materialen bijdragen aan het waarborgen van de luchtkwaliteit.

Knoll voor projectinrichting

Knoll is een merk waar wij graag mee werken. Als officiële dealer van Knoll kunnen wij alle opties van het merk leveren en geven je graag advies over de beste opties. Ben je op zoek naar grote aantallen meubilair voor de projectinrichting van kantoor, restaurant of hotel? In de collectie van Knoll zitten veel producten die zeer geschikt zijn voor kantoorinrichting en horeca inrichting. Als officiële dealer van Knoll kunnen wij op basis van grote aantallen scherpe prijzen offreren. Neem contact op met één van onze projectinrichters via: contactformulier of 020 635 24 40