Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

LABEL/BREED – Innovatieve, duurzame producten tussen ontwerper en producent

LABEL/BREED is een Nederlands initiatief met de focus op de ontwikkeling van duurzame en innovatieve interieurobjecten. Hierbij zet het Dutch Design label zich in voor samenwerkingen tussen ontwerpers en producenten, die beschikken over nieuwe technieken en toegang hebben tot interessante fabricageprocessen. De LABEL/BREED meubels zitten in een bijzondere collectie waar veel duurzame grondstoffen zijn gebruikt en zijn verwerkt tot stoelenbankenlampen en accessoires.

LABEL/BREED stoelen

De Recycled Carbon Chair door Marleen Kaptein, is een stoel die in samenwerking met het Nederlandse lucht- een ruimtevaartcentrum is ontworpen. Deze stoel toont de innovatieve factor van het merk. Daarnaast is de LABEL/BREED Flax Chair van Christien Meindertsma een mooi voorbeeld van een duurzame stoel. Deze stoel is namelijk vervaardigd uit natuurlijke wol vezels en bio-plastic vezels.

LABEL/BREED Accessoires

De LABEL/BREED Metal Cast lamp is een iconische lamp van het merk en is geïnspireerd op een speelgoed tol. Deze Metal Cast lamp is een ontwerp van DEMAKERSVAN in combinatie met Lovink; Nederlands expert op het gebied van metaalgiettechnologie.

Het Wool & Bio-Based Plastic vloerkleed van LABEL/BREED is een multifunctioneel accessoire die goed tot zijn recht komt binnen een moderne omgeving. Het materiaal die vloerkleed werkt ook als akoestische isolatie en daarom is het vloerkleed op te hangen door middel van speciale blokken.

Officiële dealer LABEL/BREED

Wij zijn officiële dealer van LABEL/BREED en kunnen de gehele collectie leveren. Heb je grote aantallen nodig voor een projectinrichting van een kantoor, studieruimte op een universiteit of in een zorginstelling? Wij kunnen scherpe prijzen offreren. Neem vrijblijvend contact op met één van onze projectinrichters via: contactformulier of 020 635 24 40.