LaPalma Design

LaPalma design voor thuis en kantoor koop je online bij InteriorWorks. Wij zijn officieel dealer van LaPalma. LaPalma produceert al meer dan dertig jaar meubelen voor zowel thuis als op kantoor. Door het gebruik van natuurlijk materialen zoals hout, leder, metaal, riet en glas wil LaPalma een rustige sfeer creëren. Een stijl die een verfijnde rustige kamer creëert.

In de collectie van LaPalma vind je o.a. stoelen, LaPalma LEM barkrukken en tafels. Alle producten hebben uitgebreide opties waardoor je een eigen stijl creëert. Mocht je vragen hebben n.a.v. onze online collecte, neem dan telefonisch contact met ons op via 020-6352440 of info@interiorworks.nl.

 • Naam
 • Prijs
 • Nieuwste
 • Populair
van 6 artikelen
 1. LaPalma Lem H80 barkruk - zwart gelakt
  LaPalma Lem H80 barkruk
  € 458,00 incl btw € 378,51 excl btw
  • Zwart gelakt
 2. LaPalma Lem H66 barkruk
  LaPalma Lem H66 barkruk
  € 488,00 incl btw € 403,31 excl btw
 3. LaPalma Lem H55 kruk
  LaPalma Lem H55 barkruk
  € 481,00 incl btw € 397,52 excl btw
 4. LaPalma Kai stoel
  LaPalma Kai stoel
  € 348,00 incl btw € 287,60 excl btw
 5. LaPalma Kai barkruk
  LaPalma Kai barkruk
  € 477,00 incl btw € 394,21 excl btw
 6. LaPalma Stil barkruk
  LaPalma Stil barkruk
  € 292,00 incl btw € 241,32 excl btw
 • Naam
 • Prijs
 • Nieuwste
 • Populair
van 6 artikelen
Advies nodig van een interieur guru?

Misschien vind je

deze producten ook leuk

Afbeelding
Vitra Design merken
naughtone Polly barkruk
naughtone
naughtone Polly barkruk € 435,00
Enstablished & Sons Stack kast
Established & Sons
Enstablished & Sons Stack kast € 4.562,00
Dirk vander Kooij Dutch Design merk
Diesel by Moroso Design merk
New Duivendrecht Carry On kandelaar
New Duivendrecht
New Duivendrecht Carry On kandelaar € 59,00

LaPalma Italiaans Design LaPalma Italiaans Design

Italiaanse meubels gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen, dat zijn meubels van LaPalma Design. De collectie bestaat uit stoelen, krukken, loungemeubilair, tafels, bijzettafels en accessoires. Allen gemaakt met een flinke dosis enthousiasme en know-how. 

In de hele LaPalma design collectie zie je het Italiaanse karakter en het vakmanschap terug komen. De meubels doen een beroep op je zintuigen. Het succes van dit Italiaanse meubelmerk? Ze denken altijd vooruit, maar blijven trouw aan hun overtuigingen. In onze collectie zitten stoelen en diverse LaPalma barkrukken. Uiteraard is het mogelijk om andere items via ons te bestellen. 

LaPalma Lem

Dit is volgens velen de mooiste barkruk aller tijden. Ja, dat zijn flinke woorden, maar ook bij ons staat hij hoog op de lijst. De strakke, vloeiende vormen maken hem eigentijds en door het zitvlak, dat in allerlei kleuren beschikbaar is, kun je hem in vrijwel ieder interieur gebruiken. De perfecte barkruk voor aan een bar of hoge tafel. Stijlvol, eigentijds en duurzaam.

LaPalma Kai LaPalma Lem

Een succesvolle opvolger van de Lem collectie is de Kai collectie. Shin Azumi, de ontwerper, heeft wederom een hele stijlvolle en tijdloze stoel die in meerdere varianten, maten en kleuren beschikbaar is. In ons assortiment hebben wij de LaPalma Kai stoel en de kruk zitten.

Officiële dealer LaPalma

Ben je op zoek naar projectinrichting voor een restaurant of hotel? Het Italiaanse design meubilair is hier zeer geschikt voor. Mooie bijkomstigheid: bij grote aantallen kunnen wij als officiële dealer scherpe prijzen aanbieden. Vraag een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of per e-mail via info@interiorworks.nl.