Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

LaPalma Italiaans Design

Italiaanse meubels gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen, dat zijn meubels van LaPalma Design. De collectie bestaat uit stoelen, krukken, loungemeubilair, tafels, bijzettafels en accessoires. Allen gemaakt met een flinke dosis enthousiasme en know-how.

In de hele LaPalma design collectie zie je het Italiaanse karakter en het vakmanschap terug komen. De meubels doen een beroep op je zintuigen. Het succes van dit Italiaanse meubelmerk? Ze denken altijd vooruit, maar blijven trouw aan hun overtuigingen. In onze collectie zitten stoelen en diverse LaPalma barkrukken. Uiteraard is het mogelijk om andere items via ons te bestellen.

LaPalma Lem

Dit is volgens velen de mooiste barkruk aller tijden. Ja, dat zijn flinke woorden, maar ook bij ons staat hij hoog op de lijst. De strakke, vloeiende vormen maken hem eigentijds en door het zitvlak, dat in allerlei kleuren beschikbaar is, kun je hem in vrijwel ieder interieur gebruiken. De perfecte barkruk voor aan een bar of hoge tafel. Stijlvol, eigentijds en duurzaam.

LaPalma Kai

Een succesvolle opvolger van de Lem collectie is de Kai collectie. Shin Azumi, de ontwerper, heeft wederom een hele stijlvolle en tijdloze stoel die in meerdere varianten, maten en kleuren beschikbaar is. In ons assortiment hebben wij de LaPalma Kai stoel en de kruk zitten.

Officiële dealer LaPalma

Ben je op zoek naar projectinrichting voor een restaurant of hotel? Het Italiaanse design meubilair is hier zeer geschikt voor. Mooie bijkomstigheid: bij grote aantallen kunnen wij als officiële dealer scherpe prijzen aanbieden. Vraag een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of via het contactformulier.