Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Hans Lensvelt

Lensvelt is een familiebedrijf. De geschiedenis gaat terug naar 1962, het jaar van de oprichting. Hans Levelt wist toen al, hoe jong hij nog was, dat hij ooit in zijn vaders voetsporen wilde treden. In 1985 was het dan zo ver. Na zijn afstuderen koos hij er voor bij het bedrijf van zijn vader te gaan werken. In 1990 nam hij de aandelen over. Zijn vader had een uiterst vruchtbaar bedrijf achtergelaten. Dit was moment om te gaan zaaien om het succes te vergroten.

Hans Lensvelt is CEO van Lensvelt, creative director bij Gispen, co-founder van Moooi en founder van Suzhou Antriol Sheet Metal Production in Shanghai. Hans is een echte entrepreneur.

Lensvelt en Studio Job

De collectie van Lensvelt bestaat uit eigenzinnige en inspirerende meubels. Wij hebben diverse stoelen, barkrukken, tafels en kasten in de collectie opgenomen. Zoals de collectie van Studio Job.

De Job Office collectie kenmerkt zich door simpele vormen, heldere kleuren en opvallende goudkleurige details. De Job Cabinet kast is hier een goed voorbeeld van. De klassieke opbergkast komt in diverse kleuren en heeft een sprookjesachtige twist. In het slot zit namelijk een grote sprookjesachtige sleutel. Vanwege het succes is de collectie uitgebreid met een buffetkast. De kasten zijn zeer geschikt voor kantoor, thuis of welke andere omgeving dan ook.

Officiële dealer Lensvelt

Ben je op zoek naar grote aantallen voor een project? Zoals het inrichten van een bedrijfspand, restaurant of hotel? Dan zit je bij ons goed. Bij grote aantallen kunnen wij de Dutch design collectie aanbieden voor scherpe prijzen. Vraag een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of via het contactformulier.