Lightyears Scandinavisch design

Bij Lightyears ontwikkelen en produceren ze hoogwaardige lampen. In samenwerking met gerenommeerde ontwerpers en architecten hebben zij een uitgebreide collectie ontworpen die traditionele en innovatie combineert. Ze zijn trots op hun Scandinavische design roods. Licht, functionaliteit en esthetiek zien zij als een natuurlijke eenheid. Zij werken onder het motto “vorm volgt naar functie’ en werken met sterke materialen als koper, staal, glas en acryl. De tijdloze designs en robuuste constructies zorgen voor een lange levensduur. Lightyears is sinds 2015 onderdeel van de Republic of Fritz Hansen.

Lightyears Caravaggio lampen

De Caravaggio lamp van Cecilie Manz kwam in 2005 op de markt en werd in korte tijd een echt designicoon. Lightyears Caravaggio is eenvoudig, tijdloos en heeft zachte vrouwelijke lijnen en een mannelijke verchroomde hanger. Het licht komt is niet alleen zichtbaar aan de onderkant, maar ook naar boven schijnt er een decoratief licht door een subtiele opening. Lightyears Caravaggio is er in verschillende maten, modellen en kleuren.

Lightyears Orient lampen

De Orient lampen collectie dateert uit 1963. Jo Hammerborg is de ontwerper. In samenwerking met de familie Hammerborg is de Orient lamp in 2013 opnieuw uitgebracht door Lightyears. De lamp komt in twee kleuren, koper en zwart, en in 3 verschillende maten.

Officiële dealer Lightyears

Ben je op zoek naar lampen voor projectinlrichting? Voor een restaurant, hotel of bedrijfspand? Als officiële partner kunnen wij scherpe prijzen bieden bij grote aantallen. Vraag een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of via het contactformulier.