Filter op:
Categorieƫn

Lintex design whiteboards

Lintex is een Zweeds bedrijf gespecialiseerd in (glazen) whiteboards, memobords, flipovers en creatieve scheidingswanden. Het Scandinavische merk werd in 1983 opgericht door Carl Af Ekenstam. Alle design producten zijn ontworpen in samenwerking met goede architecten en interieurontwerpers.

Lintex richt zich op het ontwikkelen en distributeren van presentatiemateriaal in de vorm van o.a. memoborden en whiteboards. De producten zijn ontwikkeld met het oog op design en kwaliteit.

Moderne glazen whiteboards

Wij bieden een selectie van moderne whiteboards, memoborden en flipovers online aan. Lintex Mood is een glazen whiteboard met een minimalistisch voorkomen. Het whiteboards heeft een magnetisch schrijfoppervlak en is in heel veel kleuren verkrijgbaar. Zo kun je het whiteboard goed laten aansluiten op het interieur. Voor de creatievelingen onder ons biedt dit de kans een kunstwerk ansich te maken door kleuren en maten te combineren.

Lintex ONE flipover is een moderne flipover die je graag aan je zakelijke interieur toevoegt. De flipover heeft een geƫmailleerd glazen schrijfoppervlak. Deze traditionele flipover in een modern jasje is verkrijgbaar met een zwart of wit frame. Een stijlvol alternatief voor het traditionele prikbord is de Lintex Air Bulletin. Air heeft een verborgen ophangsysteem, waardoor het memobord lijkt te zweven. Het memobord is in diverse kleuren verkrijgbaar. Ook zijn er meerdere afmetingen mogelijk.

Whiteboards voor school en kantoor

Dat whiteboards niet meer suf en ouderwets hoeven te zijn, bewijst Lintex met hun uitgebreide collectie design whiteboards. De whiteboards zijn van alle gemakken voorzien, maar wel in een eigentijds jasje gestoken. Zo heb je keuze uit vele kleuren en maten. Een voorbeeld van een eigentijds design whiteboard is hetĀ Lintex Note whiteboard. Dit whiteboardĀ is draagbaar en verplaatsbaar. Ideaal voor op kantoor, zodat je in iedere ruimte een spontane brainstormsessie kunt houden.

Bestel een whiteboard nu eenvoudig online. De producten uit de Lintex collectie kunnen snel geleverd worden. We bezorgen gratis in heel Nederland. Ben je op zoek naar een whiteboard/memobord/flipover in projectaantallen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Officieel dealer van Lintex

InteriorWorks is officieel dealer van Lintex. Heb je vragen over de collectie van Lintex of ben je op zoek naar een product dat je niet in onze online collectie kunt vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 uur en bereikbaar op het nummer 020-6352440 of via het contactformulier.