Filter op:
Categorieën

Magis me too

Het Italiaanse Magis me too maakt design kindermeubilair en speelgoed. Design voor kids? Maar dat gaat toch zo kapot? Nee hoor. De stoelen en tafels zijn gemaakt van kunststof en zijn niet kapot te krijgen. Ook fijn, ze zijn makkelijk schoon te krijgen. De tafels en stoelen van Magis me too zijn zeer geschikt voor in een wachtruimte of speelhoek. Bijvoorbeeld op school, in de apotheek, hotel of gewoon voor thuis. Magis me too is onderdeel van Magis design. Dit Italiaanse design bureau staat bekend om zijn opvallende en creatieve designs.

Magis me too puppy

Favoriet bij groot en klein is de Magis me too puppy. De Magis puppy komt in klein, middel, groot & grootst en zijn verschillende kleuren. Koop een dalmatiër of ga voor oranje, groen of wit. Hij is ontworpen door Eero Aarnio. Hij heeft het voor elkaar gekregen dat niet alleen kinderen fan zijn van de puppy maar ook volwassenen. Decoratief leuk voor op de kinderkamer of als beste vriendje in de speelhoek. Magis puppy is ook leuk als decoratief item op kantoor, wij kunnen het weten want hij staat hier ook te shinen.

Officiële dealer van Magis me too

Ben je op zoek leuk, creatief en opvallend kindermeubilair of decoratie voor een school, kinderopvang of horeca? Magis me too is het Italiaanse design merk dat je niet uit het oog moet verliezen. Als officiële dealer van Magis en Magis me too kunnen wij de hele collectie aanbieden. Daarnaast is het mogelijk, bij grote aantallen, scherpe prijzen te offreren. Vraag een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of via het contactformulier.