Filter op:
Categorieƫn
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Jaime Hayon voor Magis Design

Jaime Hayon, Ć©Ć©n van de meest invloedrijke ontwerpers van deze tijd, heeft een aantal ontwerpen gemaakt voor Magis. Waaronder de Magis Mila Stoel. Kenners van Jaime Hayon zien in deze stoel zijn handtekening terug. De Mila stoel is bewerkt met glasvezel waardoor hij extra sterk is, daarnaast is hij stapelbaar en geschikt voor binnen- en buiten. Een fijne en stijvolle stoel voor het buitenterras van een restaurant of hotel.

Jaime Hayon zijn visie is om nieuwe uitdagingen en perspectieven te vinden en deze te verwerken in zijn werken. Hayon heeft unieke stijl, zijn werk wordt in verschillende galerieƫn en musea over de hele wereld tentoongesteld.

Magis Bombo bartafel

Ben je op zoek naar een functionele maar ook stijlvolle bar- of statafel? Zet het opklapmodel maar weer in de berging, naast de hoezen, want met de Magis Bombo bartafel ga je de show stelen. Magis Bombo is ontworpen door stefano Giovanonni en heeft geen hoes nodig. Deze strakke design bartafel heeft een verchroomd onderstel en is in hoogte verstelbaar. Een must-have voor ieder restaurant en hotel.

Officiƫle dealer van Magis

Design Ben je op zoek naar grote aantallen voor een restaurant of hotel? Dan zit je bij ons goed. Bij grote aantallen kunnen wij de collectie aanbieden voor scherpe prijzen. Vraag een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of via het contactformulier. Neem ook ons een kijkje bijĀ Magis me too, leuke design meubels voor kids.