Filteren op:
Categorieën

MDF Italia Italiaans Design

Het Italiaanse designlabel is in 1992 opgericht in Milaan. Het bedrijf is vernoemd naar de oprichter, Bruno Fattorini. MDF staat namelijk voor ‘Mobili di Fattorini’, wat staat voor ‘meubels van Fattorini’. De kracht van Bruno is weglaten van overbodige details. De meubels van mdf zijn simpel en strak. Minimalisme is de kracht van MDF. In het begin ontwierp Bruno Fattorini al zijn meubels zelf, maar ondertussen werkt hij samen met vele gerenommeerde ontwerpers.

MDF Italia Collecties

Creativiteit, innovatie en technologie zijn de kernwaarden voor al de Italiaanse design meubels. Bij MDF creëren ze ‘onopvallende’ meubels die stilletjes verrassen. In de uitgebreide collectie zitten banken, stoelen, tafels, salontafels, bureaus en boekenkasten. Een fijn voorbeeld uit de collectie is de Mia collectie, ontworpen door Francesco Bettoni. De Mia collectie bestaat uit een fauteuil, sofa en poef. Stuk voor stuk nodigen ze uit om te gaan zitten. Je wil het opvallende, bollige model aanraken… de collectie nodigt uit om te gaan zitten en er de rest van de dag in te blijven.

Officiële dealer van MDF Italia

Ben je op zoek naar projectinrichting voor een hotel, restaurant of vergaderlocatie? Wij zijn officiële dealer van MDF Italia en kunnen de hele collectie leveren. Daarnaast is het mogelijk, bij grote aantallen, scherpe prijzen te offreren. Vraag een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of via het contactformulier.