Filter op:
Categorieën

Møbel Copenhagen assortiment

In het assortiment van Mobel Copenhagen vind je diverse stoelen, fauteuils, tafels, banken, krukken, kapstokken en andere accessoires. Populaire items zijn bijvoorbeeld de Font stoelen. Hiervan zijn er verschillende ontwerpen zoals de  , en de  . Daarnaast is de Mobel Copenhagen   een karakteristiek en authentiek design. Net zoals de Mobel Copenhagen  .

Møbel Copenhagen en designers

Het Deense merk Mobel Copenhagen heeft in de afgelopen jaren met verschillende bekende designers samengewerkt, zoals: UIrik Nordentoft, Furnid, Gry holmskov en Takumi Hirokawa. De verschillende ontwerpers hebben allemaal wat gemeen, namelijk een minimalistische manier van ontwerpen waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en diverse stofsoorten. Kwaliteit en comfort staan voorop.

Møbel Copenhagen toepassen binnen een interieurproject?

Ben je op zoek naar projectinrichting voor een kantoor of restaurant? Het Møbel Copenhagen meubilair past vrijwel overal en zorgt voor Scandinavische sferen in iedere ruimte. Mocht je op zoek zijn naar een ander item uit de collectie neem dan gerust contact met ons op via: info@interiorworks.nl.