Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Montis: tijdloos Dutch design met een uitgesproken vorm

Het Nederlandse designmerk Montis is opgericht in 1974. De gebroeders Van den Berg startte het bedrijf met als doel: moderne meubels maken met een superieur zitcomfort. Tot op vandaag is dit nog is dit nog altijd wat Montis laat draaien. Het doel werd echter wel wat bijgeschaafd: Montis staat voor meubelen met een uitgesproken vorm en hoog comfort.

Montis werkt samen met Dutch designers in internationale ontwerpers

Tegenwoordig staat het Dutch design merk Montis wereldwijd bekend om de producten die zij maken. Montis werkt ook veel samen met zowel Nederlandse als internationale ontwerpers die net als zij willen genieten van luxe en een goed ontwerp. Zo vind je in de collectie van Montis meubels van Niels Bendtsen, Gijs Papavoine, Geert Koster, Gert Batenburg Dick Spierenburg, Studio Job, Demakersvan, Simon Pengelly, Bertjan Pot en Arian Brekveld.

Dutch design merk Montis blijft vernieuwen

Bij Montis staan ze niet stil. Ze blijven innoveren op het gebied van vormgeving. Hierbij kijken ze ook naar de veranderende wensen van de gebruikers. Dit doen zij door oude technieken opnieuw uit te vinden en bij te werken en ook door nieuwe technieken te onderzoeken. Daarnaast combineren ze ideeën van gerenommeerde ontwerpers met die van talentvolle nieuwkomers. Door dit alles met elkaar te versmelten ontstaan de verrassendste ontwerpen en worden de iconen van vandaag, de klassiekers van morgen.

Montis Back Me Up collectie

De Back Me Up collectie is tijdloos en comfortabel. Zoals de naam al zegt, ondersteunt hij jou in het dagelijkse leven. De organische rugleuning veert zachtjes mee wanneer je plaats neemt en precies daar waar jij het nodig hebt biedt het hoogwaardige schuim van de zitting en de rug verrassend veel comfort. De Montis Back Me Up collectie bestaat uit een loungestoel, salonstoel en een eetstoel. De Back Me Up collectie is ook zeer geschikt voor projectinrichting aangezien de collectie in diverse ruimtes past. Plaats de loungestoel in een hotellobby, de salonstoel in een woonkamer of wachtruimte van een kantoor en de eetstoel aan een tafel in bijvoorbeeld een restaurant.

Montis tafels koop je bij InteriorWorks

Bij Montis weten ze naast comfortabel zitmeubilair ook heel goed hoe ze eigentijdse en tijdloze tafels moeten maken. Neem nu de Montis Cuszo tafel. Deze tafel is perfect in balans, zijn abstracte vormen en de geometrische constructie creëren verschillende licht- en schaduweffecten die iets weg hebben van penseelstreken. Een ander mooi voorbeeld is de Montis Doble tafel. De combinatie van sierlijke en harde vormen geven de tafel een interessante look.

Montis voor projectinrichting koop je bij InteriorWorks

Ben je op zoek naar stoelen, tafels of andere meubels voor projectinrichting? Bijvoorbeeld om een hotel, restaurant of kantoor in te richten? Neem dan contact met ons op. Als officiële dealer van het Dutch designmerk Montis kunnen wij scherpe prijzen offreren op basis van grote aantallen. Neem contact op met onze projectinrichters via: contactformulier of 020 635 24 40.