Filter op:
Categorieën

Moooi Carpets

Moooi Carpets komt van het gelijknamige designlabel Moooi. Marcel Wanders en Casper Vissers sloegen in 2001 de handen ineen en sindsdien wil iedereen een uniek item uit de collectie hebben. In 2015 is Moooi Carpets geboren. Een nieuw concept waarbij unieke vloerkleden, of misschien beter gezegd: vloerdecoratie, op maat gemaakt worden (ipv leveren op maat). Ben je op zoek naar passende vloerdecoratie, vloerbedekking of een vloerkleed voor projectinrichting? Moooi Carpets is het antwoord. Neem ook eens een kijkje in de lampen en meubelcollectie van Moooi.

Moooi vloerkleden Marcel Wanders

De vloerkleden van Moooi zijn niet zo maar vloerkleden, het zijn ware kunstwerken. Bij Moooi Carpets creëren ze buitengewone producten die exact passen binnen de behoeften van de betreffende projecten. Ongeacht de grootte, afmeting en specificatie. Inspirerende vloeroplossingen die niet alleen mooi en uniek zijn, maar ook geluiddempend werken. Moooi Carpets maakt gebruikt van de ‘process colour technology’ in plaats van de gebruikelijke ‘spot colour technology’. Hierdoor wordt er minder materiaal verspild, het is energiezuiniger en het is mogelijk om een heleboel kleuren te printen in een extreem hoge resolutie. Dit zorgt voor adembenemend eindresultaat waarbij de kleuren van het kleed lijken te springen. Letterlijk en figuurlijk want door de hoge resolutie lijkt er diepte te zitten in de vloerkleden.

Moooi Carpets vormgeving

Ook aan de vorm is gedacht. Kies uit een vierkant of rechthoekig vloerkleed of doe eens anders dan de rest en neem een ronde, ovale of zeshoekige vorm. Ben je er nog niet helemaal over uit? Misschien is het Moooi Carpets Wild vloerkleed dan iets voor jou. Deze heeft van alles een beetje. De vloerkleden collectie bestaat uit kleurrijke en creatieve vloerkleden die zeer geschikt zijn voor wachtruimtes, hotelkamers of kantoren. Van sterrenstelsels tot aan Delfts Blauw en juwelen, Moooi Carpets komt in vele unieke ontwerpen. Het zijn echte eyecatchers. Zie bijvoorbeeld Festival Inferno of Jewels Garden. Ze zijn zo mooi dat ze ook als wanddecoratie gebruikt kunnen worden.

Officiële dealer van Moooi Carpets

Ben je op zoek naar hotelinrichting, restaurantinrichting of kantoorinrichting? En heb je grote aantallen nodig? Als officiële dealer van Moooi Carpets kunnen wij niet alleen de hele collectie leveren maar ook scherpe prijzen offreren op basis van meerdere aantallen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte: : 020-6352440 of per e-mail via het contactformulier.