Filter op:
Categorieën

NaugtOne perfect voor projectinrichting

NaughtOne ontwerpt perfect meubilair voor projectinrichting als vergaderzalen, pauzeruimtes, cafés en lobby’s. Met de aanschaf van dit design meubilair kies je voor duurzaam kwaliteitsmeubilair. De hedendaagse ontwerpen zorgen voor jonge en frisse uitstraling en het vakmanschap straalt er van af. Ze spelen in op de wensen van de klanten en hierdoor zijn zij in staat om meubilair te ontwikkelen die de manier waarop mensen leven en werken ondersteunt.

Een duurzaam zakelijk interieur

Ben je op zoek naar duurzaam meubilair? Dan zit je met NaughtOne furniture goed. Alle producten zijn namelijk duurzaam ontwikkeld. Het Engelse designmerk is dan ook FISP (Furniture Industry Sustainability Programme) gecertificeerd.

Van modulaire banken tot koffietafels

Het uitgebreide assortiment van NaughtOne biedt veel mogelijkheden voor zakelijke interieurs. De modulaire banken als Symbol, Hatch en Rhyme zijn zeer geschikt voor in ontvangstruimtes en hotellobby’s of als creatieve break-out. Met de modulaire banken van NaughtOne kun je alle kanten op, get creative en stel je eigen bank samen. Schuif de handige Riley koffietafel erbij en tover deze bank om tot informele werkplek. Het enige wat nog mist is je laptop en een kop koffie.

Always NaughtOne

De Always collectie bestaat uit stoelen en lounge fauteuils. Een makkelijk ontwerp voor een makkelijke stoel. De complexiteit van de Always Lounge en Always stoelen zijn zo weggewerkt dat je het alleen ervaart als je er op zit. Het model is ontworpen om in ieder interieur te kunnen passen. Met vijf verschillende onderstellen en ruime keuze aan kleuren maak je het ontwerp helemaal passend bij het interieur en voor het type gebruik. Als je de stoelen eenmaal hebt getest wil je Always NaughtOne.

Polly stoelen en barkrukken

De Polly collectie biedt urenlang zitcomfort vanwege zijn ergonomische zitting. De barkrukken en stoelen hebben subtiele rondingen, een flexibel rugleuning, een moderne vormgeving en zijn in vele kleuren beschikbaar. Je ziet ze dan ook vaak terugkomen in horeca interieurs en vergaderruimtes.

Officiële dealer NaughtOne

Ben je op zoek naar zakelijk interieur? De gebruiksvriendelijke producten van NaughtOne passen in iedere kantoorruimte, lobby en openbare ruimte. Op basis van grote aantallen kunnen wij scherpe offertes aanbieden. Voor zakelijke interieur inspiratie kun je hier klikken en voor professioneel en deskundig advies helpen onze projectinrichters graag. Je kunt hen bereiken via: contactformulier  of 020 635 24 40.