Filter op:
Categorieën

New Duivendrecht

New Duivendrecht is een Nederlands design label opgericht door Frederik Roijé en Victor le Noble. De collectie bestaat uit diverse design meubels en design accessoires ontworpen door jonge talentvolle Nederlandse ontwerpers. Voorop staat het ontwikkelen van producten van hoge kwaliteit, die zowel duurzaam als innovatief zijn. De collectie moet door mensen over de hele wereld gebruikt kunnen worden.

De collectie van New Duivendrecht is stoer, industrieel en verrassend te noemen. In de collectie vind je opvallende producten, geïnspireerd door de meest boeiende ontwerpen. De producten, uiteenlopend van meubilair tot accessoires, zijn niet alleen mooi, ze zitten ook erg slim in elkaar. Op die manier weten zij hun design betaalbaar te houden en toch duurzaam en van hoge kwaliteit.

New Duivendrecht design verlichting

In de collectie van New Duivendrecht vind je opvallende design verlichting. Neem de Barrel lamp, gemaakt van hout, beton en staal. Barrel lamp is er in twee uitvoeringen: Barrel vloerlamp en Baby Barrel tafellamp. New Duivendrecht Nemo vloerlamp is ontworpen door Roderick Vos. Deze bijzondere lamp heeft de vorm van een kwal en bestaat uit gevouwen metalen platen.

New Duivendrecht accessoires

Naast verlichting vind je in de New Duivendrecht collectie ook diverse design accessoires. Ontworpen door jonge, talentvolle designers. De Light Bowl is ontworpen door Tweelink. De elegante verschijning van Light Bowl vertaalt een kandelaar en een schaal. Ook de Lazy Mirror is een vermelding waard. De spiegel is ontworpen door Frederike Top. Je bevestigt de houten plank aan de muur, waarna je de spiegel er overheen schuift en rustig laat leunen tegen de muur.

New Duivendrecht talentvolle ontwerpers

Het bijzondere aan de New Duivendrecht collectie is dat het label werkt met jonge, talentvolle designers uit Nederland. Bij New Duivendrecht weten ontwerptalenten de weg naar productie te vinden. Een weg die anders erg moeilijk begaanbaar kan zijn. Frederik Roijé en Victor le Noble zijn het brein achter New Duivendrecht. Voor hun designkar spanden zij reeds David Keune, Floris Hovers, Frederike Top, Kranen/Gille, Peter van de Water, Roderick Vos en Tweelink.

InteriorWorks officieel dealer van New Duivendrecht

InteriorWorks is officieel dealer van New Duivendrecht.
Bij ons vraag je met het grootste gemak de gehele collectie van dit Nederlandse design label een offerte aan. Sommige producten kennen een korte levertijd, dus je hebt je nieuwste aankoop snel in huis.

Ben je op zoek naar New Duivendrecht producten voor je zakelijke interieur? Vraag voor grote aantallen vrijblijvend een scherpe offerte bij ons aan. We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur. Je kunt ons telefonisch bereiken op 020-6352440 of via het contactformulier.