Filter op:
Categorieën

New Works Scandinavisch design

De collectie van New Works is geïnspireerd op de zintuigen. De objecten refereren naar de geschiedenis van vakmanschap en eerlijke materialen. Verder zie je in alle ontwerpen dat de grens tussen kunst en design wordt opgezocht. Samen met een internationale groep ontwerpers en kunstenaars maken zij objecten die niet alleen functioneel zijn maar ook aantrekkelijk.

New Works meubels

Het Scandinavische designlabel staat voor natuurrijk, experimenteren, ruig en vakmanschap. Dat zie je dan ook terug in het meubilair van New Works, zoals bij de Untitled stoel. Wat begon als een artistiek object is nu een stoel geworden. De betonnen stoel is gemaakt door Magnus Pettersen als kunstobject maar ook als functionele stoel. Zoek je een bijzondere loungestoel? Ga dan voor de ‘olifantenstoel’. De Tembo loungestoel lijkt olifantenoren te hebben en nodigt uit om te gaan zitten.

New Works design verlichting

Ook in de lampencollectie is de grens tussen kunst en design klein. Wat dacht je van kunst op tafel. De Kizu tafellamp is gemaakt van twee geometrische vormen en lijkt meer op een balancerend kunstwerk dan een tafellamp. Wedden dat het bezoek deze lamp heel interessant gaat vinden?

New Works accessoires

Uitdagende en vernieuwende accessoires nodig voor de inrichting van een restaurant of hotel? Neem zeker even een kijkje tussen de uitgebreide accessoires collectie van New Works. De Scandinavische invloeden worden gecombineerd met kunst, design, vakmanschap en natuurrijke invloeden. De Crowd collectie bestaat uit drie kandelaars welke gemaakt zijn van onder andere beton. Rough Billy, Moira Mesh en Tall Stuart hebben alle drie een eigen karakter. is gemaakt van koper en ruw beton.

Officiële dealer New Works Scandinavisch design

Ben je op zoek naar meubilair en accessoires voor projectinrichting van een hotel, restaurant of bar? InteriorWorks is officiële dealer van het Deense designlabel New Works. Wij kunnen de hele collectie leveren en bij grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen offreren. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of via het contactformulier.