Filter op:
Categorieën

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Noo.ma minimalistische meubels

Het Poolse designbureau noo.ma maakt minimalistische meubels, vanuit de gedachten dat de wereld om ons heen al zoveel indrukken en prikkels geeft, dat minimalistisch meubilair ons ten goede doet. De noo.ma collectie bestaat uit sideboards, dressoirs, cabinets, bedden, salontafels en accessoires.

Noo.ma afgeronde hoeken

Noo.ma kenmerkt zich door de designs met afgeronde hoeken. Denk hierbij aan de noo.ma Toglan Coffee tafel. De Toglan salontafel is een simpele en functionele tafel. Door zijn eenvoudige karakter past hij in iedere ruimte. Net zoals de elegante Lina Shelf wandplank. De Lina shelf is praktisch en functioneel doordat het te gebruiken is als decoratie, plantenhouder, keukenopslag of boekenplank.

Noo.ma side tables

Een ander kenmerkend design van noo.ma zijn de praktische bijzettafels in verschillende formaten. Plaats de noo.ma Tu Bedside tafel aan de zijkant van het bed als esthetisch geheel of combineer de speelse noo.ma Ande Side table met de noo.ma Folk Pouf. De comfortabele Folk Pouf is gemaakt van duurzaam en geweldig, aangenaam zachte stoffering in diverse kleuren.

Noo.ma opbergen

De noo.ma collectie beschikt over diverse kasten en opbergoplossingen. Bekijk eens de noo.ma Mod Media tv-meubel. Een elegant, eenvoudig en aanpasbaar meubel, die zich makkelijk aanpast aan de omgeving. Het tv-meubel brengt veel mogelijkheden met zich en past zowel in woonruimtes als kantoorruimtes. Dit geldt ook voor de tijdloze noo.ma Øna Sideboard met mid-century invloeden.