Filter op:
Categorieën

Normann Copenhagen design

Normann Copenhagen is een Scandinavisch design label met design meubilair en design accessoires. Perfect voor projectinrichting. De missie van het Deense merk bestaat uit het ontwerpen van opvallende, gewaagde en unieke ontwerpen die tegelijkertijd tijdloos en eenvoudig zijn. De collectie bestaat uit een breed interieurassortiment aan kantoormeubilair die toepasbaar zijn in verschillende openbare ruimtes. Denk aan hotelkamer inrichting, vergaderruimte inrichting, ontvangstruimte inrichting en de inrichting van openbare plekken. Zoals het merk het zelf mooi verwoordt: Normann Copenhagen is a way of living. Het Deense merk draagt graag de conventionele design regels uit. Daarom vind je traditionele materialen op een ongewone manier terug in de ontwerpen van dit Scandinavische design label. Denk aan de Normann Copenhagen Stone kapstokhaken, gemaakt van stenen uit IJsland.

Normann Copenhagen Hyg

Bij Normann Hyg draait het allemaal om gevoel: veiligheid, warmte en comfort. Hyg is dan ook afgeleid van het Deense woord Hygge. De ontwerper Simon Legald heeft een collectie ontworpen die dat gevoel uitdraagt. De Hyg stoelen moeten het gevoel geven dat je erin wil kruipen met een kop koffie en een goed boek. Wij bieden de Hyg stoel, fauteuil en barkruk aan.

Normann Copenhagen Norm 69 lamp

Normann Copenhagen bestaat uit de ontwerpers Jan Andersen en Poul Madsen. Zij startten het label in 1999 en maakten in 2002 hun grote doorbraak met Normann Copenhagen Norm 69 hanglamp. Binnen vijf jaar brachten ze nog eens 38 producten uit. Tegenwoordig werken ze samen met vele getalenteerde internationale ontwerpers. Normann Copenhagen won in 2012 de prijs voor ‘beste fabrikant van het jaar’. Buitengewoon in zijn vorm zal Normann Copenhagen Norm 69 lamp altijd een speciaal plekje houden. Deze opvallende Norm 69 lamp wordt geleverd in 69 stukjes. Iedereen kan deze lamp in elkaar zetten zonder daarbij gebruik te hoeven maken van gereedschap en lijm.

Normann Copenhagen Amp Chandelier

In de collectie vind je diverse design kandelaars. Wij hebben gekozen om de Heima kandelaar in onze webshop op te nemen. Heima heeft een herkenbaar design en brengt hulde aan het industriële vakmanschap en Noorse tradities. Vandaar dat Normann Copenhagen Heima kandelaar is gemaakt van gietijzer. Daarnaast brengt de kandelaar sfeer tijdens de donkere dagen.

Normann Copenhagen Era Lounge Chair Low

Deze tijdloze Era loungestoel is een blijvertje. Era Lounge Chair Low is klassiek, uitnodigend en nostalgisch met mooie ronde vormen. Bij deze design loungestoel is gekozen om meerdere varianten op de markt te brengen. Zo is Era verkrijgbaar met vier verschillende onderstellen in kleur of materiaal. Wat zo bijzonder aan deze design stoel is, is het feit dat Era lounge chair in het interieur van jonge families past, maar ook bij hun opa's en oma's.

Normann Copenhagen Bell lamp

De vorm is simpel, de uitstraling is robuust. Normann Copenhagen Bell hanglamp heeft de iconische bel-vorm waarbij speciale aandacht is uitgegaan naar de details. Daarom is expliciet gekozen voor een opvallende bevestiging van de lampenkap aan de kabel. De bestaande Bell lamp collectie is onlangs uitgebreid met twee extra groottes: medium en x-small. Vandaar dat de Bell collectie nu bestaat uit vier afmetingen en twee kleuren. Hierdoor is er ruimte genoeg om te combineren en de juiste Bell voor ieder zakelijk interieur te vinden.

Normann Copenhagen voor projectinrichting

We kunnen de gehele collectie van Normann Copenhagen direct bestellen. Dit geldt ook voor grote aantallen offreren. Heb je vragen over de collectie of ben je op zoek naar een vrijblijvende offerte? Onze klantenservice is op werkdagen tussen 8:30 - 17:00 uur bereikbaar op het nummer 020-6352440 of via het contactformulier.