Scandinavische design lampen van Northern Lighting

Northern Lighting is in 2005 opgericht in Oslo. Als klein dynamisch Scandinavisch bedrijf hebben zij zich gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van design verlichting. Ge√Įnspireerd door de unieke Noorse natuur, cultuur en samenleving cre√ęert Northern Lighting bijzondere verlichting. Het bedrijf is jong en speels en de ontwerpen zijn fris, uniek en bijzonder en hebben allen hun bijzondere details.

Northern Lighting Acorn lamp

Eén van de bijzondere ontwerpen in de collectie is de Northern Lighting Acorn lamp. In de lamp zie je organische vormen terug. De lamp is een fijne combinatie van natuurlijk materiaal en aluminium. Het uiteinde van de lampenkap is van eikenhout. De lampenkap is van aluminium en verkrijgbaar in twee kleuren: wit en grijs.

Northern Lighting Bell lamp

Een lamp die zich gemakkelijk laat combineren is Northern Lighting Bell hanglamp. Een eenvoudig, maar tijdloos design. De glimmende lampenkap is gemaakt van porselein. Bell is in diverse kleuren verkrijgbaar. Ongeacht de kleur is de binnenzijde altijd wit. Northern Lighting Bell lamp hangt super leuk alleen of in een groepje boven een bar, lange tafel of in een lounge.

Northern Lighting Unika lamp

Hoewel Northern Lighting Unika lamp voorheen alleen met helder glas verkrijgbaar was, is hij nu ook met gerookt glas verkrijgbaar. De basis van de lamp is gemaakt van messing. De industri√ęle uitstraling komt voort uit de combinatie van messing en glas. Het is een stijlvolle lamp met een gemakkelijk ontwerp. Je kunt de lamp in diverse zakelijke interieurs toepassen.

Scandinavische wandlampen

Naast hanglampen en tafellampen vind je in de Northern Lighting collectie ook diverse wandlampen. Stuk voor stuk bijzondere ontwerpen, waarmee je je interieur de finishing touch kunt geven. De lampen hebben allemaal een bijzonder detail. Neem bijvoorbeeld Northern Lighting Sunday wandlamp, een wandlamp die je kunt omdraaien. Je hebt aan één zijde een lampje en aan de andere zijde plaats voor een kaars. De lamp is ook voorzien van een plankje. Zo kun je Sunday perfect in een hotelkamer hangen in de functie van nachtkastje/plankje. Een andere bijzondere Scandinavische wandlamp is Northern Lighting Butterfly. De lamp werd in 1964 ontworpen door Sven I. Dysthe. Het vrolijke design is verkrijgbaar in wit en koper.

Vragen over Northern Lighting?

Heb je een vraag over een Northern Lighting lamp of ontvang je graag een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar van maandag - vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Bel ons op 020-6352440 of stuur een e-mail naar info@interiorworks.nl.