Filter op:
Categorieën

Offecct Zweeds design

Offecct is een Zweeds designbedrijf dat opgericht is in 1990. Sindsdien ontwerpen zij duurzame, functionele en aantrekkelijk design meubilair voor de moderne ruimtes. Dit doen zij samen met ontwerpers en architecten van over de hele wereld. Ze combineren lokaal vakmanschap met de laatste technologische ontwikkelingen.

Offecct staat internationaal bekend vanwege de ecologische, duurzame productie en de vernieuwende materialen en vanwege de innovaties op het gebied van producten die de lucht en het geluid verbeteren. Sinds de oprichting streven zij er naar om bij te dragen aan een meer duurzame samenleving. Het Offecct LifeCircle concept dat in 2015 zorgt er voor dat de levensduur van de producten nog verder verlengt worden.

Offecct Soundwave®

De Soundwave® ruimteverdeler bestaat uit een frame waar in me wandtegels kan plaatsen.Soundwave® deelt een ruimte niet alleen in twee maar absorbeert ook het geluid. Een akoestische en stijvolle oplossing dus. Kies de wandtegel die het beste past bij het interieur, plaats ze aan beide kanten van het frame of hang ze aan de muur als kunstobject.

Offecct milieu vriendelijk design

Zoals gezegd houdt Offecct zich bezig met duurzaam ondernemen. Dit is terug te zien in de manier waarop de producten worden ontwikkelt en hoe lang ze mee kunnen. De Offecct Amazonas bijzettafels zijn een extra speciaal project. Bestel je de bijzettafels, dan gaat een deel van de opbrengst naar ‘Children’s Rainforest’ Een Zweedse non-profit organisatie die vecht voor het behoudt van het regenwoud en de dieren in Centraal Amerika. De Amazonas doen daarnaast ook denken aan het regenwoud en zorgen voor een kleurrijk geheel in de kantoorruimte.

Officiële dealer van Offecct Zweeds design

Ben je op zoek naar Offecct meubels en accessoires voor projectinrichting van een groot kantoor- of vergaderruimte? InteriorWorks is officiële dealer van het Zweedse designlabel Offecct. Wij kunnen de hele collectie leveren en bij grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen offreren. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of via het contactformulier.