Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Ondarreta – Spaanse schoonheid

Ondarreta heeft een ruime collectie aan stoelen, tafels, barkrukken en lounge meubilair. Ze werken alleen met nobele materialen als hout en metaal, waardoor de producten van het design merk sterk en subtiel zijn. Alle ontwerpen zijn naar elke interieur stijl aan te passen, maar soms zijn deze zelfs gewoon mooier in hun puurste vorm van de meest natuurlijke materialen.

Ondarreta design stoelen

De selectie aan stoelen die wij online aanbieden, zijn zeer geschikt voor projectinrichting. We zien de producten van dit merk dan
ook graag terug in een minimalistische horeca interieur, een luxe kantoorinterieur of in een landelijke huissfeer.

De Silu stoel en de Noa stoel, verlenen zich goed als houten restaurantstoelen voor de inrichting van restaurant, hotel of café. Naast de kleuropties, zijn deze stoelen ook af te werken met een houtafwerking om de stoel zo naturel  mogelijk te houden.

Maak de Silu collectie compleet en combineer de Silu stoel met de Silu tafel voor een luxe en landelijk interieur.

De Clip stel van Ondarreta verleent zich goed als zaalstoel voor evenementen of tijdens conferenties. De stoel is opklapbaar en kan aan een handige hanger aan de muur opgeborgen worden. Hierdoor neemt deze stoel niet onnodig ruimte in en is gemakkelijk in gebruik.

Ondarreta voor projectinrichting

Ondarreta is een merk waar wij graag mee werken. Als officiële dealer van Ondarreta kunnen wij alle opties van het merk leveren en geven je graag advies over de beste opties. Ben je op zoek naar grote aantallen meubilair voor de projectinrichting van kantoor, restaurant of hotel? In de collectie van Ondarreta zitten veel producten die zeer geschikt zijn voor kantoorinrichting en horeca inrichting. Als officiële dealer van Ondarreta kunnen wij op basis van grote aantallen scherpe prijzen offreren. Neem contact op met één van onze projectinrichters via: contactformulier of 020 635 24 40.