Palau meubels

Palau meubels bestel je online bij InteriorWorks. In ons online assortiment vind je de beste design producten uit de Palau collectie. Wij hebben een selectie design meubilair samengesteld die zich uitstekend leent voor de zakelijke markt. Ben jij op zoek naar Palau meubels voor kantoorinrichting of projectinrichting? Neem contact op met onze klantenservice en vraag naar onze scherpe projectprijzen. Bel 020-6352440 of stuur een mail naar info@interiorworks.nl.

Palau meubels
 • Naam
 • Prijs
 • Nieuwste
 • populair
van 26 artikelen
Pagina:
 1. Palau Bricks bank
  Palau Bricks modulaire bank
  € 5.235,00 incl btw € 4.326,45 excl btw
 2. Palau Bricks overlegsofa
  Palau Bricks overlegsofa
  € 2.891,00 incl btw € 2.389,26 excl btw
 3. Palau Bricks werkfauteuil
  Palau Bricks werkfauteuil
  € 2.333,00 incl btw € 1.928,10 excl btw
 4. Palau The U bijzettafel
  Palau The U bijzettafel
  € 297,00 incl btw € 245,45 excl btw
 • Naam
 • Prijs
 • Nieuwste
 • populair
van 26 artikelen
Pagina:
Advies nodig van een interieur guru?

Misschien vind je

deze producten ook leuk

Afbeelding
Vitra Design merken
naughtone Polly barkruk
naughtone
naughtone Polly barkruk € 525,00
Enstablished & Sons Stack kast
Established & Sons
Enstablished & Sons Stack kast € 4.562,00
Dirk vander Kooij Dutch Design merk
Diesel by Moroso Design merk
New Duivendrecht Carry On kandelaar
New Duivendrecht
New Duivendrecht Carry On kandelaar € 59,00

Palau Meubels Online Bestellen InteriorWorksPalau Meubels Online Bestellen

Wij leveren al jaren Palau meubels aan de zakelijke markt. Wij zijn gespecialiseerd in de oplevering van kantoren en projecten. Onze passie ligt in de kantoorinrichting en projectinrichting. De collectie van Palau bestaat uit banken, tafels, stoelen, fauteuils en poefs. Deze zijn leverbaar in vele materialen, kleuren en afmetingen. Ook is voor de meeste producten maatwerk mogelijk. Een belangrijke serie binnen de collectie is Palau Bricks.

De nieuwe trend op het gebied van werken is dat mensen steeds vaker zelf bepalen wanneer en hoe ze werken. Daarom is het belangrijk bij de inrichting van een kantoor rekening te houden met flexibele werkplekken en informele, open ontmoetingsplaatsen. Palau speelt met de collectie in op deze veranderende tijdsgeest. Ze ontwikkelen multifunctioneel design meubilair met breed scala aan mogelijkheden.

Palau banken

Een onderdeel van de collectie zijn de Palau banken. Een belangrijk item uit deze collectie is de Bricks sofa. Dit modulaire zitsysteem is flexibel inzetbaar voor wachten, werken, vergaderen etc. Het zit- en ruggedeelte zijn in diverse vormen en verschillende hoogtes en breedtes verkrijgbaar. Hoe hoger de rug, hoe hoger de akoestische waarde. Hiermee kun je rustige werkplekken creëren in open kantoortuinen.

Je vindt in ons assortiment niet alle Palau banken terug. Mocht je interesse hebben in een bank die niet online staat, maar wel tot de Palau collectie behoort? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn officieel Palau dealer en kunnen het gehele assortiment leveren.

Palau stoelen en fauteuils Palau Banken

De Palau collectie zit boordevol comfortabele stoelen en fauteuils. De stijlvolle fauteuils zijn verkrijgbaar in vele kleuren en bieden een ergonomisch zitcomfort. De fauteuils vormen een waardevolle aanvulling op menig zakelijk interieur.

Ook Palau stoelen zijn verkrijgbaar. Wij hebben op dit moment geen stoelen online staan, maar bij interesse kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Palau tafels

Om ervoor te zorgen dat je vanaf de bank goed kunt werken, zijn er Palau tafels beschikbaar. Neem de Palau Bricks en de Palau Tail bijzettafels. Deze tafels zijn ideaal om je laptop op te plaatsen. Zo kun je vanaf een bank gemakkelijk en snel werken of een korte vergadering houden. De tafels zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Maatwerk is ook mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar op het nummer 020-6352440. Een e-mail sturen kan ook naar info@interiorworks.nl.

Palau nodig voor een project

Ben je bezig met een project en ben je op zoek naar Palau meubels? Neem dan contact met ons op. Wij zijn officieel dealer van Palau en kunnen de gehele collectie leveren. Neem contact op met onze klantenservice en bel 020-6352440. Een mail sturen kan ook info@interiorworks.nl. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een scherpe aanbieding.