Filter op:
Categorie√ęn

Palau Meubels

Palau is onderdeel van Casala. Ze richten zich op moderne kantoorinrichtingen. Hieronder verstaan zij flexibele werkplekken en informele kantooromgevingen. Palau ontwikkelt multifunctionele design meubels met breed scala aan mogelijkheden.

De collectie van Palau bestaat uit banken, tafels, stoelen, fauteuils en poefs. Deze zijn leverbaar in vele materialen, kleuren en afmetingen. Ook is voor de meeste producten maatwerk mogelijk. Een belangrijke serie binnen de collectie is Palau Bricks.

Palau Bricks

De Bricks collectie straalt uit waar Palau voor staat. Met de Bricks meubel cre√ęer je semi-gesloten plekken waar mensen in alle rust kunnen werken of overleggen. Met de Palau Bricks overlegsofa kan het allemaal.

Wil je graag een eigen invulling geven aan flexibele werkruimtes? Kies dan voor de Palau Bricks bank. Deze Palau bank kan via een bouwsysteem zelf in elkaar gezet worden.  Hoe hoger de rug, hoe hoger de akoestische waarde. Hierdoor is de Bricks geschikt voor elke ruimte en elk kantoorinterieur.

Palau banken

Door de missie van Palau hebben de meeste Palau banken een akoestische eigenschap. Neem bijvoorbeeld de Palau Stream Contract sofa of de Palau Tank akoestische bank. Niet perse opzoek naar een akoestische sofa? Ook daarvoor kan je bij Palau terecht. De Palau Gabo bank is ook zonder akoestische kap te verkrijgen.

Je vindt in ons assortiment niet alle Palau banken terug. Mocht je interesse hebben in een bank die niet online staat, maar wel tot de Palau collectie behoort? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn officieel Palau dealer en kunnen het gehele assortiment leveren.

Palau stoelen en fauteuils

De Palau collectie zit boordevol comfortabele stoelen en¬†fauteuils. De stijlvolle fauteuils zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Daarnaast bieden ze een ergonomisch zitcomfort. Een van deze Palau stoelen is de¬†Palau Capsule FX Award 2018 winnaar. Deze stijlvolle stoel is de perfecte oplossing voor akoestische inrichting. Het design is ge√Įnspireerd op een cocoon. In de cocoon kun je jezelf terugtrekken en in alle rust je werk uitvoeren.

Ook Palau stoelen zijn verkrijgbaar. Mocht je interesse hebben naar een ander model, die niet online staat? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs. Wij helpen je graag verder.

Palau tafels

Om ervoor te zorgen dat je vanaf de bank goed kunt werken, zijn er Palau tafels beschikbaar. Neem de Palau Bricks en de Palau Tail bijzettafels. Deze tafels zijn ideaal om je laptop op te plaatsen. Zo kun je vanaf een bank gemakkelijk en snel werken. De tafels zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Palau maatwerk is ook mogelijk.

Palau nodig voor een project

Ben je bezig met een project en ben je op zoek naar Palau meubels? Neem dan contact met ons op. Wij zijn officieel dealer van Palau en kunnen de gehele collectie leveren. Neem contact op met onze klantenservice en bel 020-6352440 of vul het contactformulier in.