Filter op:
Categorieën

Pedrali

Pedrali is een Italiaans designlabel en ontstaan in 1963. De jarenlange ervaring in interieur design zie je terug in de eigentijdse meubels en worden volgens een traditioneel en innovatief ontwerp- en productieproces gemaakt. De collectie bestaande uit, stoelentafels en lampen hebben unieke vormen en een industrieel karakter. Pedrali meubels zijn zeer geschikt voor de inrichting van openbare ruimtes, kantoren, horeca en hospitality.

Pedrali Italiaanse design stoelen

Stoelen, barkrukken, loungestoelen, Pedrali heeft ze allemaal. In ons assortiment zit onder andere de Osaka 2810 stoel. Deze stoel is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen: hout, gestoffeerd, met armleuningen, zonder armleuningen en ook als barkruk. Het model heeft een retro en moderne stijl. Deze tijdloze stoel is een traditioneel en innovatief ontwerp. Dat maak Osak zo fijn. Andere stoelen uit de Pedrali collectie zijn onder andere de Pedrali Nolita, Pedrali Vic en Pedrali tweet.

Pedrali Italiaanse design tafels

Stoelen, barkrukken, loungestoelen, Pedrali heeft ze allemaal. In ons assortiment zit onder andere de Osaka 2810 stoel. Deze stoel is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen: hout, gestoffeerd, met armleuningen, zonder armleuningen en ook als barkruk. Het model heeft een retro en moderne stijl. Deze stoel is een traditioneel en innovatief ontwerp. Dat maakt hem zo fijn. Andere stoelen uit de Pedrali collectie zijn onder andere de Pedrali Nolita, Pedrali Vic en Pedrali tweet.

Pedrali Giravolta lamp

De Giravolta lamp is ontworpen door Alberto Basaglia en Natalia Rota Nodari. De lamp is verkrijgbaar als tafel- en vloerlamp.  Het draadloze design heeft twee draaibare schijven, die in diverse richtingen bewogen kan worden. Tot slot laadt deze lamp op middels een bijgevoegde USB lader.

Officiële dealer van Pedrali

De Pedrali collectie bestaat uit veel verschillende items in allerlei kleuren, maten en vormen. Wij hebben een selectie aan Pedrali producten online staan. Ben je op zoek naar een ander item of model van Pedrali? Wij zijn officiële dealer van Pedrali. Laat het ons weten via een vrijblijvende offerte aanvraag of vraag het aan een van onze interieuradviseurs via: 020-6352440 of via het contactformulier.